Veel vraagtekens na schietpartij in bakkerij

ALMERE
De politie heeft nog geen enkel idee waarom personeelsleden van een bakkerij aan de Vlotbrugweg in Almere Buiten zijn beschoten. Het incident deed zich in april voor. De zaak werd dinsdagavond behandeld in het tv-programma Opsporing Verzocht. De uitzending leverde volgens de politie tien tips met interessante informatie op.

In de bakkerij worden pita's, wraps en Arabische broden voor de Nederlandse markt gemaakt. In de nacht van 22 op 23 april meldden zich twee mannen aan een loket in de bakkerij. Na een kort gesprekje tussen de bedrijfsleider en de mannen trok een van hen een automatisch wapen en begon te schieten. De personeelsleden konden net op tijd wegspringen. De mannen vertrokken in een auto met gedoofde lichten.

Volgens de politie is er door de daders niet om geld gevraagd en is geen poging gedaan om de bakkerij binnen te komen. De zaak komt woensdag ook aan de orde in de uitzending van Bureau Flevoland.

reacties (3)

 • Steven Stedenwijker

   

  Hij zag natuurlijk twee beren broodje smeren..

  reageer
 • Hans K

   

  Waarschijnlijk een ontevreden klant. Maar dat praat je toch gewoon uit ipv gebruik te maken van een wapen?

  reageer
 • Bromsnor

   

  En de bedrijfsleider weet niet meer waar het over ging? Dat is toch wel heel onwaarschijnlijk. Hij zei iets lelijks over de moeder en haar beroep van de schutter of de schutter wilde iets en maakte duidelijk het te menen. Een verkeersanalyse van de telefoonmasten zal wel genoeg duidelijk maken.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert