Takken Fest gaat 19 september niet door

MARKNESSE
Het Takken Fest dat zou worden gehouden op 19 september in Marknesse gaat niet door. De organisatie wil niet uitwijden over de oorzaak van de afgelasting, maar spreekt van zwaarwegende persoonlijke omstandigheden.

Binnenkort wordt een nieuwe datum bekendgemaakt. Het Takken Fest zou dit jaar in de plaats komen van festival Oord, dat altijd in juli wordt gehouden in Emmeloord.

Oord zal in 2016 volgens de organisatie wel weer als vanouds in het eerste weekend van juli worden gehouden.

reacties (1)

  • Dirk

     

    Met veel bombarie aangekondigd en dus totaal mislukt. Een succesvol concept om zeep geholpen, waar heel veel mensen met plezier naar kwamen en waar volgens mijn enorm veel vrijwilligers met plezier aan meewerkte. "Goed" gedaan. Probeer nu die vrijwilligers maar weer eens warm te krijgen. Dat Oord aan vernieuwing toe was, dat was duidelijk. Maar helemaal afwijken van het concept was vragen om problemen, dat was na de eerste aankondiging al duidelijk en daar had de organisatie op in moeten springen. Of is alles in eens afhankelijk geworden van 1 persoon, dit omdat de reden "zwaarwegende persoonlijke omstandigheden" wordt gegeven?

    reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert