Politiebureau op dinsdag en donderdag dicht

ZEEWOLDE
Het politiebureau in Zeewolde is sinds deze week gesloten op dinsdag en donderdag. Volgens de politie wordt de servicebalie nauwelijks gebruikt door de inwoners. Vorig jaar ging de balie daarom al dicht op zaterdag.

Als proef gaan de agenten die normaal achter de balie zitten de komende maanden de wijken in. Die proef wordt na een aantal maanden geëvalueerd.

Het politiebureau aan de Strandweg is nog wel geopend op maandag, woensdag en vrijdag.

reacties (5)

 • Lijkt me logisch

   

  En je kan zelf niet bedenken dat aangifte niet in 15 minuten kan??? Dat je zelf wat realistischer moet zijn in je keuze van tijdstip om naar het politiebureau te gaan???

  reageer
 • politielachertje

   

  En als ze er horen te zitten zijn ze aan het staken slappe hap gewoon werken en als het salaris je niet bevalt ga je wat anders doen dan burgers lastigvallen als zo iemand überhaupt iets anders kan doen

  reageer
 • joost

   

  Geweld incidenten worden nooit afepoeierd. U bericht is onjuist !

  reageer
 • ik vraag me af?

   

  Ja..wat is er raar aan dat laatste? En er staat toch wanneer dat bureau open is..hoezo toeval? Het lijktof u gewoon even wilde mopperen. Jammer!

  reageer
 • Triest

   

  Ja hoor, nog even en de bewoners in Zeewolde moeten naar Lelystad of Almere na een diefstal, bedreiging, geweldsdelict, o.i.d. Daarbij komt ook nog dat op de dagen dat het bureau toevallig wel open is, je niet moet denken dat je om 16.45 nog aangifte kan doen. Je krijgt dan te horen: "Nee mevrouw/meneer, het bureau sluit om 17.00 uur en in een kwartier lukt de opname van een aangifte niet. Komt u morgen maar terug".

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert