Vragen over 'anti-Westerse' docent bij Het Baken

ALMERE
De PVV in de Almeerse gemeenteraad heeft vragen gesteld aan burgemeester Weerwind over uitlatingen van een docent maatschappijleer op scholengemeenschap Het Baken in Almere.

De docent zou volgens de website Geen Stijl anti-Westerse denkbeelden hebben. Ook zou hij anti-Israëlische ideeën ventileren op de website Pro Moslim. De PVV wil van Weerwind weten of hij ook vindt dat docenten met dit soort denkbeelden onmiddellijk ontslagen dienen te worden.

Het Almeerse Tweede Kamerlid Joram van Klaveren heeft ook vragen gesteld aan de minister van Onderwijs. Hij wil ook opheldering en vindt dat de docent niet geschikt is om les te geven op Het Baken.


reacties (9)

 • Harry

   

  Was Joram van Klaveren ook niet eens docent ergens in Flevolend?

  reageer
 • Derrick

   

  En nu blijkt dus dat het gaat om een stagiair die al niet meer op het Baken werkt. U kunt dus allen met een gerust hart uw kind op school laten, en misschien zelfs een volgende keer eerst even verdere berichtgeving afwachten....

  reageer
 • Jan

   

  O, opeens bestaat die website niet met alle fraaie ideeen en toekomstvisies, en heeft de betreffende persoon niemand beinvloed.. Droom maar lekker verder, er komen er per slot van rekening geen nieuwe islamieten meer bij in ons land met dit soort overtuigingen. Gekukkig maar!

 • Kees

   

  Als mijn kind op die school zat, per direct niet meer naar de les!

  reageer
 • Jan

   

  Blijf maar ageren tegen de PVV, en doe maar net of dit soort zaken niet voorkomen. Leraar maarschappijleer? Wie er het wedstrijdje haatzaaien wint is wel duidelijk. Voor alle mensen die steeds maar weer wijzen naar PVV als er argumenten worden opgesomd waarom we moeten oppassen met massale immigratie van andere culturen, droom maar verder, en schrijf maar snel dat dit een incident is. Maar dan wel een die een grote invloed heeft op de toekomstige generaties. Zo heel af en toe krijgen we een glimp te zien wat er werkelijk speelt in de moslimgemeenschap, het masker zakt af en toe even af..

  reageer
 • Kim H.

   

  Geert Wilders heeft dus toch weer gelijk???? Was het niet "Van Klaveren" die Wilders van de week schoffeerde??? En nu pronken met andermans veren!!! Hypocriet!!!

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • tavz

   

  Niks niet kamervragen afwachten, ingrijpen keihard en het land uit trappen. Deze lieden komen hier enkel om haat en verderf te verspreiden.

  reageer
 • eddy

   

  Dat hierover vragen worden gesteld snap ik. Ben ook benieuwd naar de rol en keuzes van de schoolplein?

  reageer
 • kalknagel

   

  Gelijk uitzetten naar het kalifaat. . Ga daar je heilige oorlog maar uitvechten!!

  reageer
 • jo jo

   

  Niet geschikt om les te geven? Geschift om les te geven! Wegwezen met zo'n docent. Een gevaar voor de maatschappij als je het mij vraagt.

  reageer
 • qwerty

   

  Eerst maar eens hoor en wederhoor toepassen voordat het oordeel al gebeld wordt.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert