Trimbos gaat verwarde mensen Flevoland onderzoeken

ALMERE
Het Trimbos-instituut gaat in opdracht van de gemeente Almere onderzoek doen naar de situatie rond verwarde mensen in Flevoland.

Het beeld bestaat dat er een toename is van het aantal verwarde mensen dat voor problemen zorgt. Het Trimbos gaat nu kijken of dat inderdaad het geval is.

Daarnaast gaat het onderzoeksinstituut kijken welke informatie bekend is over deze mensen en hoe instanties met ze omgaan. Trimbos gaat vervolgens met de betrokken organisaties kijken naar oplossingen voor mogelijke knelpunten..

reacties (3)

 • Jan

   

  Laten ze maar eens beginnen bij de overheidsinstellingen zoals gemeentehuizen etc, gezien de beslissingen die ze nemen zijn ze erg in de war..

  reageer
 • Jonas

   

  Laten ze eerst alle ambtenaren van gemeente Lelystad nakijken!! Ze doen niets anders dan de stad kapot maken. Nu jagen ze ook nog de poppen en kinderwagenmuseum uit de stad, stelletje idiooten!!

  reageer
 • Barbara

   

  Om een geestelijke hersentoestand die verstoord is geraakt heb je nogal wat info nodig. Maar het waarom in opdracht van Gemeente Almere moet nog even uit de doeken worden gedaan. Veel alcoholisten en drug gebruikers misschien waar men geen raad mee weet?

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert