Auto's botsen op kruising dreven

LELYSTAD
Twee auto's zijn vrijdagmiddag rond 17:00 tegen elkaar aan gebotst op de kruising van de Zuigerplasdreef met de Geldersedreef in Lelystad.

Volgens een ooggetuige is niemand gewond geraakt bij het verkeersongeval. De schade aan de auto's was groot.

Het verkeer op beide dreven is enige tijd omgeleid. Rond 19:00 werd het kruispunt door de politie vrijgegeven.

reacties (8)

 • frits

   

  De kruising Zuigerplasdreef met de Geldersedreef is in de spitsuren heel erg druk. Je staat er ook vaak lang te wachten. Er moeten gewoon verkeerslichten komen zodat je normaal af kunt slaan.

  reageer
 • Jade

   

  Sinds de 50 kilometer snelheid er in is gevoerd is het een stuk gevaarlijker geworden. Sommige bestuurders die bang zijn voor een bon rijden dan net 45 kilometer per uur waardoor mensen zich gaan ergeren, want niets erger als wachten. Overigens de meeste auto's rijden niet lekker als ze maar 50 mogen rijden. Net niet in meer in zijn drie maar ook niet in zijn vier. Tenminste als je goed luistert naar de motor van je auto. Dus geen bezuiniging of minder lawaai. Daarnaast blijven de mensen die te hard rijden meer kijken of er toevallig geen snelheidscontrole is. Dus wat is nu gevaarlijker. Gewoon weer 70 op de dreef graag. In het centrum 30 kilometer net als in de wijken.

  reageer
 • ikke

   

  Alle klagers waren er zeker bij ?

  reageer
 • kees d.

   

  Jezelf niet aan de verkeersregels houden is al asociaal en daarbij nog je ergeren aan die gene die zich wel aan de regels houden is hufter gedrag. Politie Flevoland midden zou zich meer moeten bezig houden met handhaving met zowel opvallende als onopvallende voertuigen. Zo te zien op de foto heeft men zich NIET aan de regels gehouden.

  reageer
 • Malle Pietje

   

  Ik irriteer me mateloos aan de 50 max op de dreven. Gewoon weer 70 zoals het hoort. En dan ook gewoon weer zoals vroeger de Zuigerplasdreef helemaal 2x2 graag. Dat scheelt weer ellende bij het station.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • willemlely

   

  Ik irriteer me mateloos aan die dreven waar je maar 50 mag. Die snelheid kan met gemak 20 tot 30 km omhoog.

  reageer
 • .\/\/.

   

  Die poolse bestuurders rijden net zo goed als Nederlandse bestuurders.

  reageer
 • lelystad

   

  Als het om een Pool gaat, waarom zit er op de auto dan een Duits kenteken? Deze auto komt uit Offenburg en dat ligt nog steeds in Duitsland!!!

 • Lely...

   

  Tuurlijk jochie, geef de Polen maar weer de schuld. Makkelijk scoren.............

 • Truus

   

  'T Was toch echt een Duitser.

 • Verkeer

   

  Ik erger me mateloos hoe hard en risicovol er gereden wordt op de dreven van Lelystad. Gisteren heb ik net een ongeval kunnen voorkomen toen iemand aan mijn bumper kleefde, omdat ik 50 reed. De klever haalde me in en ging vervolgens voor me boven op de rem staan. Ik zat met een kind in de auto op weg naar de voetbaltraining. Als je je aan de verkeersregels houdt ben je kennelijk asociaal. Er stond echt een bordje met 50 langs de kant van de weg.

  reageer
 • Koos

   

  Goed punt van je! Ik erger me ook geel en groen aan hoe er gereden wordt op de dreven. Maximum snelheid is 50 en als je je daar aan houdt dan wordt je voor gek gehouden. Ik hoop dat de politie echt vaker op snelheid gaat controleren!

 • Bart

   

  Idd asociaal. Had er van de week ook 1 achter me die wou heel graag 70 waar je 50 moet. Toen ik de straat in draaide ging hij toeren en reed hij gauw weg. Als ie lef had kwam ie even zijn verhaal persoonlijk vertellen... maar dat doen ze niet

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert