Gedeputeerde: "veel risico's aan cannabis-project"

FLEVOLAND
Volgens gedeputeerde Jan-Nico Appelman kleven er veel risico's aan het project om cannabis geregistreerd te krijgen als geneesmiddel.

De provincie stelt daarvoor deze week een lening beschikbaar van 1,5 miljoen euro, maar vanwege die risico's is die lening gekoppeld aan behaalde resultaten.

Dat zegt Appelman in de zaterdageditie van het tv-programma Over Flevoland Gesproken. Als het product wordt toegelaten, ligt er in zijn ogen ook internationaal een grote markt open. "Als dit slaagt kan, het iets heel moois worden", aldus Appelman.

reacties (2)

 • Barbara

   

  Tis net of meneer Cannabis al aan de Appelflap is. Dit is toch geen serieus onderwerp voor een gedeputeerde. Dit zijn onderwerpen waar een arts zich mee bezig houdt. De bank is veiliger dan heer Appelman.

  reageer
 • Tsa

   

  Kijk een naar Amerika dit land is aarts conservatief maar in sommige staten is wiet teelt gelegaliseerd. Gaat prima daar. Dus neem eens een voorbeeld van anderen over. Beter weten waar het vandaan komt in plaats van inkopen via de achterdeur van de koffieshop.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert