Yarden neemt uitvaartverzekeraar over

ALMERE
Uitvaartverzekeraar NorthWest uit Almere stopt er eind dit jaar mee. Uitvaartorganisatie Yarden, eveneens uit Almere, neemt alle klanten over.

Het gaat om zo'n 50.000 uitvaartpolissen met een verzekerd bedrag van 350 miljoen euro. Het is niet duidelijk hoeveel geld er met de overname is gemoeid. De transactie moet nog worden goedgekeurd door De Nederlandsche Bank. Een aantal medewerkers van NorthWest stapt over naar Yarden.

NorthWest wil geen commentaar geven over de overname. Een woordvoerder van Yarden zegt dat het voor kleine spelers op de uitvaartverzekeringsmarkt, zoals NorthWest, lastig is om te overleven.

reacties (5)

 • .\/\/.

   

  "bedrijven die failliet gaan symbolisch verbranden ihkv rouwverwerking." - huh?

  reageer
 • Serge

   

  NMA , waarom laat u dit gebeuren ?

  reageer
 • Rob

   

  "Een woordvoerder van Yarden zegt dat het...... lastig is om te overleven." ;) 350.000.000/50000 polissen=€7000/ Als iedereen zich voor zo'n bedrag verzekerd, hou je de prijs vanzelf hoog. Big business. Concurrentie zou best fijn zijn. Kan iedereen zo'n bedrijf beginnen? ;) Voorspelling voor 2025:Een nieuwe doelgroep? Bijvoorbeeld bedrijven die failliet gaan symbolisch verbranden ihkv rouwverwerking.

  reageer
 • Eric

   

  Dat klopt vreemd verhaal ....! Omroep Flevoland doe toch eens wat onderzoek??..

  reageer
 • Eise

   

  Raar verhaal Yarden heeft in het verleden aan de huidige eigenaren van NW een gigantisch financiële strop overgehouden, zodat ik me niet kan voorstellen dat daar 1€ voor is betaald. Een ezel stoot zich ...........407530

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert