Surinaamse glossy vanwege 40 jaar onafhankelijkheid

ALMERE
De Almeerse uitgever Dreamzworld geeft dit weekend een speciale glossy uit over Suriname omdat het dit jaar veertig jaar geleden is dat de republiek onafhankelijk werd van Nederland. De uitgever brengt normaal elke maand gratis de Surinaamse krant Dreamz Newz uit.

In de glossy vertellen Surinamers over het land, zichzelf en Nederland. Ook de Almeerse cabaretier Jörgen Raymann komt aan het woord. Verder interviewde de redactie een professor over de bevolkingssamenstelling van Surinamers in Nederland. Die concludeert dat Almere tegenwoordig vier keer meer Surinamers telt dan Utrecht.

De glossy werd vrijdagavond feestelijk gelanceerd in Almere Poort.

reacties (3)

 • stanley

   

  Onafhankelijk me knie. Zolang dat land word geregeerd door creme de la creme van de misdaad is niemand onafhankelijk. Onafhankelijk zijn is in je eigen kracht kunnen staan zonder een vorm van vrees. En ja hier in NL zijn we ook niet bepaald onafhankelijk. Het word tijd dat de zogenaamde elite word vervangen door mensen die het beste voort hebben met de natuur en mens.

  reageer
 • Don Pepe

   

  Ik denk dat de Suri's in Suriname beter af zijn dan wij (Suri's) hier in Nederland. Wij dachten in 2008 ook van deze regering dat wij erop vooruit zouden gaan!!! Wat een afgang.

 • Dus toch

   

  Waar te koop?

  reageer
 • Bertha Tarwespruit

   

  Eindelijk een blad voor en door Surinamers! De onafhankelijkheid heeft het land en zijn inwoners zoveel opgeleverd. Dit is wel een feestelijk blad waard!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert