Woningverkopen in provincie dalen

FLEVOLAND
Het aantal verkochte woningen in Flevoland is in de maand oktober met 5,5 procent gedaald ten opzichte van de maand ervoor. Dat blijkt uit cijfers van het Kadaster.

In oktober werden in Flevoland 358 huizen verkocht, in september waren dat er 379. Flevoland presteert daarmee het slechtst van alle provincies.

Vergeleken met oktober vorig jaar zijn de woningverkopen volgens het Kadaster overigens gestegen, zowel in Flevoland als in de rest van Nederland.


[https://localfocus2.appspot.com/564af2f54eeec]

reacties (4)

 • Paul

   

  Gelukkig maar dat niet iedereen hier wil wonen lekker rustig, waar haal jij het idee vandaan dat er alleen maar armoedzaaiers wonen? Onderzoek naar gedaan?

  reageer
 • Jeroen

   

  Tja, wie wil er nog in Flevoland wonen. Provincie met armoedzaaiers dan stokt de verkoop vanzelf wel.

  reageer
 • Sjaak de

   

  Je kunt als overheid de rekenkamer cijfertjes overhandigen met uitkomsten welke je wenst, dat wil niet zeggen dat de publicaties voor 100% wordt overgenomen en vertrouwd door de burgerij, velen onder ons kunnen zelf ook de ogen en oren open houden en een en ander beredeneren. Er zijn inmiddels zwaarwegende redenen mede door overheidsmaatregelen welke de burger tot stilstand heeft gebracht qua investeringen.

  reageer
 • Jacob

   

  En de verkoop zat net zo lekker weer in de lift! Het zal toch niet zo zijn dat de oorzaak hiervan gezocht moet worden bij het ultieme vooroordeel dat een aantal van ons momenteel heeft?

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert