Extra beveiliging bij komst Kamerlid van Bommel

ALMERE
Voor de komst van SP-Tweede Kamerlid Harry van Bommel komende week naar Almere Stad worden extra veiligheidsmaatregelen genomen.

Van Bommel spreekt dinsdagavond in Café op 2 over de opkomst van terreurorganisatie IS. Volgens het Tweede Kamerlid is de plaatselijke politie daarover ingelicht en is de spreekbeurt ook aangemeld bij de dienst koninklijke en diplomatieke beveiliging.

Van Bommel wil niet zeggen welke specifieke maatregelen er worden genomen. De beveiliging zou wel strenger zijn dan voor de aanslagen in Parijs.

reacties (11)

 • -Z-

   

  Dat soort buurvrouwen en buurmannen, die zijn er wel erg veel merk ik ...

  reageer
 • Barbara

   

  Liegen voor andermans gemoedsrust? Liever niet.

  reageer
 • Jan

   

  Je reacties zijn zoals altijd hilarisch, zweverig en totaal ontdaan van enige realiteitszin... O, en bomen horen in het bos, niet en een tuin..

  reageer
 • Alarmbel

   

  Als ik die woorden EXTRA BEVEILIGING al lees dan denk ik onmiddellijk, daar moet ik niet op af gaan, want een mens loopt toch ook geen huis in wat in brand staat.

  reageer
 • Barbara

   

  Hoi Ingrid, het is geen kwestie of ik dat bezoekje niet interessant zou vinden, maar dat geneuzel van "dichterbij" komen, en zorg voor allerlei bewaking, want je weet niet of Parijs nog dichterbij zal komen dan het al vlak naast ons ligt....Triest genoeg allemaal, niet te pruimen ook, maar vraag me tegelijkertijd af waar een heel volk de afgelopen jaren dan wel mee bezig is geweest. Mijn buurvrouw om een voorbeeld te noemen is nog steeds dolgelukkig dat zij dagelijks haar tuintje kan aanvegen en als er een takje of blaadje van mijn boom op haar grasmatje is gesneuveld dan kan zij dat keurig netjes oppakken en over de schutting kieperen, week in week uit. Jarenlang al heeft zij wat dat betreft haar grenzen aangegeven. Voor dat soort mensen is het misschien wel handig dat politici eens een verruimend babbeltje met hen gaan maken. Dat je grenzen ruimer kan zien, zodat grenzen aangeven dat je erover heen kan kijken om eens te zien hoe het aan de andere kant van de schutting leeft. De psychische gezondheid zou er dan ook nog eens baat bij hebben..

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Ingrid

   

  Nou sla jij prietpraat uit, Barbara. Jij zult het niet interessant vinden, anderen denken daar weer anders over. En dat het geld scheelt: wat dacht je wat een gemiddelde voetbalwedstrijd kost aan politiebeveiling? Elk weekend? En dan heb ik het over van voor de aanslagen.

  reageer
 • Paul

   

  Misschien aangeven bij de politie?

  reageer
 • Barbara

   

  Ik zou lekker thuis blijven meneer van Bommel...Scheelt een hoop onrust, geld en prietpraat.

  reageer
 • kees d.

   

  Geradicaliseerde Moslims zitten overal. Er zijn ook Syrië gangers in Almere.

  reageer
 • loper

   

  ik sla maar een keer over. ben ook geen sp fan

  reageer
 • klaas

   

  Hoezo, heeft IS ook al een afdeling in Almere ?

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert