Schriftelijke vragen over afvalcontainers Olivier B. Bommelhof

ALMERE
De PvdA in Almere heeft schriftelijke vragen gesteld over de afvalinzameling aan het Olivier B. Bommelhof. De raadsfractie wil van burgemeester en wethouders weten of bewoners van een appartementencomplex in deze straat inderdaad al vier jaar wachten op een ondergrondse afvalcontainer.

De partij vraagt zich verder af of er een oplossing in zicht is en welke rol de gemeente en wooncorporatie De Alliantie daarbij precies kunnen spelen. De Alliantie is eigenaar van het terrein en zou de container formeel moeten plaatsen.

De PvdA wil ook weten of er elders in Almere vergelijkbare situaties bestaan rond afvalcontainers.reacties (5)

 • Tinus

   

  Lekker zo laten staan, prachtig kan ik gratis me sooi kwijt.

  reageer
 • Rene

   

  @Piet, er zijn inderdaad grotere problemen in de wereld, echter wij zijn al 4 jaar bezig met de gemeente Almere, waarbij er toezeggingen en beloftes zijn gedaan om dit op te lossen. Nu is er eindelijk iemand bij de gemeente die zich voor ons inzet en vragen heeft gesteld aan de voorzitter van de gemeente raad. Hopen dat dit tot een oplossing gaat lijden.

  reageer
 • Mitchel

   

  @Piet, Ik zou je graag inzage geven in de procedure, als medebewoner van het terrein ben ik nauw betrokken geweest bij de communicatie. Het is zeer frustrerend om constant aan het lijntje gehouden te woorden door de verantwoordelijken bij de gemeente. Nu is het een relatief klein probleem. Maar als de gemeente dit al niet op kan lossen vraag ik mij af of de complexere vraagstukken die zij dagelijks moet afhandelen wel adequaat opgepakt worden. Ik ben dan ook blij dat er weer wat herrie gemaakt wordt aangezien de weg die wij tot nog toe bewandeld hebben niks opgeleverd heeft.

  reageer
 • Piet

   

  Wwereldproblemen zeg maar.

  reageer
 • Hans

   

  Het is een schande hoe de gemeente Almere af en toe met burgers omgaat. Procedures worden verkeerd uitgevoerd, totaal onbegrijpelijke beslissingen, zelfs als de wet het anders zegt. Wordt eens tijd voor een grondig onderzoek waar de rotte plekken zitten.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert