Plan voor huisvesting arbeidsmigranten aan Oosterringweg

LUTTELGEEST
In een bedrijfswoning aan de Oosterringweg 31 in Luttelgeest komen mogelijk arbeidsmigranten te wonen. Het college van b en w in Noordoostpolder wil het mogelijk maken om hier maximaal 20 arbeidsmigranten te huisvesten.

Om de huisvesting mogelijk te maken is een ontwerp wijzigingsplan opgesteld. Daarin staat onder meer dat er binnen 400 meter van de woning niet nog een dergelijke huisvesting mag komen.

Omwonenden en andere belanghebbenden kunnen bezwaar maken tegen het plan.

reacties (3)

 • Sjaak de

   

  Neen de gemeente wordt er niet rijk van de boeren wel, de migranten werken immers onder het minimum boeren kunnen zodoende faciliteiten scheppen op hun erf net als in vroegere tijden. Let wel het is allemaal tijdelijk toekomstig zullen deze migranten wel aanspraak maken op voorzieningen zoals WW, AOW, arbeidsongeschiktheid etc, en terecht. Wat onterecht is is de dubbele moraal van de politiek mensen welke het cao ontduiken kunnen werken tot zij neervallen of vervroegd arbeids ongeschikt raken, daarna wordt deze arbeidsimmigrant afgeserveerd door zijn weldoener en komen wij in zicht.

  reageer
 • Hj

   

  Recht tegenover wonen 6 a 8 arbeidsmigranten !!!! Dus die moeten dan weg?

  reageer
 • karel

   

  De provincie Flevoland en de gemeente Noordoostpolder worden rijk van al deze arbeidsmigranten als deze tenminste wegenbelasting, OZB, rioolheffing, reinigingsrechten enz, enz., betalen. Worden deze heffingen betaald door de verhuurders van de panden?

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert