FC Almere wil af van kantinemanager

ALMERE
Het bestuur van voetbalclub FC Almere wil af van de kantinemanager. Dat blijkt uit een kort geding dat maandag diende in de rechtbank van Almere.

Het clubbestuur is het vertrouwen kwijt in de kantinemanager omdat hij niet goed op de kluis zou hebben gepast. Zo zou hij geen gebruik hebben gemaakt van een speciale beveiligingscode. Daardoor kon iedereen met de juiste sleutel geld uit de kluis pakken. In totaal is er 2000 euro verdwenen.

De kantinemanager zegt dat hij nooit een schriftelijke instructie heeft gehad van het clubbestuur dat hem verplichtte de code te gebruiken. De man heeft het kort geding aangespannen in de hoop zijn baan te behouden. De rechtbank doet over twee weken uitspraak in deze zaak.

reacties (5)

 • knor

   

  Als je zo simpel bent dat je een schriftelijke instructie nodig hebt om te weten dat je de code moet gebruiken..... Hoe kan hij ooit aangenomen zijn

  reageer
 • ANtje HA

   

  Kansloze zaak voor de FC. Hoeveel sleutels zijn er eigenlijk?

  reageer
 • Th

   

  Kan me niet voorstellen dat je op zo'n manier nog ergens wil blijven werken. Moesten ze hem ook een brief geven waarop stond dat hij de deur goed op slot moet doen elke dag?

  reageer
 • Ron

   

  Is altijd al een puinhoop binnen die vereniging geweest en zal zo altijd blijven. Neem eens een echt bestuur dat weet hoe het een vereniging uit het diepste dal kan krijgen

  reageer
 • reaguurder

   

  dus iemand moet je vertellen om de combinatie vd kluis in te tikken,anders zie j niet in waarom? vreemd verhaal dit

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert