Spullen van verdachte dubbele moord gevonden in bos

LELYSTAD
In het bosgebied Gelderse Hout in Lelystad zijn door de politie spullen gevonden van de man die wordt verdacht van de dubbele moord in de Waterwijk.

Om wat voor spullen het gaat, wil de politie niet zeggen. Een gedeelte van het bos is maandag urenlang doorzocht. Te zien was onder andere dat er een verlaten scooter stond. Of die van de verdachte is, wil de politie ook niet kwijt.

Volgens omwonenden en vele andere bekenden zijn de slachtoffers de 15-jarige Fleur van der Mark en haar moeder Manon Pieters. De politie kan de identiteit echter nog altijd niet officieel bevestigen. De identificatie gaat namelijk erg moeizaam. Een politiewoordvoerder zegt dat er misschien in de loop van de dag alsnog uitsluitsel gegeven kan worden.

reacties (7)

 • corina ten brink

   

  Lieve Manon lieve fleur. Zo jong uit het leven gerukt. Een stempel van verdiet op het hart gedrukt. Mogen jullie rusten in vrede Dag lieve meiden.

  reageer
 • Peter

   

  Reaguurder "lelystad" leest wel goed. Er staat namelijk ook dat ze moeilijk te identificeren zijn. Daar kan ik ook uit opmaken dat het lichaam in een bepaalde toestand is. Als alles er normaal zou uitzien was het binnen 5 min zeker

  reageer
 • Jeroen

   

  Voor u ook blijkbaar, er staat namelijk; "De identificatie gaat namelijk erg moeizaam". Dat doet niet veel goeds vermoeden. Sterkte voor alle nabestaanden en bekenden!

  reageer
 • Ik

   

  Wat is begrijpend lezen verschrikkelijk moeilijk .......... Er staat nergens dat de lichamen niet te identificeren zijn, alleen dat de politie deze nog altijd niet officieel kan BEVESTIGEN ! Mogelijk moet eerst de familie officieel in kennis worden gesteld, of bent u zo belangrijk dat u voorrang verlangt ?

  reageer
 • Ik

   

  Dat is normaal voor De Telegraaf: echte dagbladen wachten de bevindingen af en controleren wat ze de lezer voor waar voorschotelen.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • lelystad

   

  Wat moet daar gebeurd zijn dat de lichamen niet te identificeren zijn? Geloof dat we dit niet moeten willen weten vreselijk gewoon. Kan het nog niet bevatten zo jong nog in de bloei van haar leven, vlak voor haar eindexamen.

  reageer
 • Lelystedeling

   

  Als eerste wil ik familie vrienden sterkte toewensen. En ik vind het vreemd dat namen en foto in de Telegraaf staan. En nog niet bekend zijn gemaakt door politie.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert