Vrachtwagen in sloot op A27

ALMERE
De A27 bij Almere is donderdagochtend urenlang afgesloten geweest, nadat een vrachtauto door de middenberm reed en in een sloot belandde. Volgens de politie gebeurde dat nadat een personenauto achterop de vrachtauto was gereden. De bestuurders van beide voertuigen raakten gewond en zijn naar het ziekenhuis gebracht.

Door de afsluiting van de A27 liep tijdens de ochtendspits het verkeer op de A6 van Almere naar Muiderberg al vroeg vast. Vervolgens vond tussen Lelystad en de afslag Almere Buiten Oost nog een ongeval plaats, waardoor ook daar veel vertraging ontstond.

Nadat om 08.30 uur de A27 was vrijgegeven, nam de vertraging voor het verkeer geleidelijk af.

reacties (5)

 • Jan

   

  Waarschijnlijk is dit ook weer omgeroepen als een 'ongeluk met vrachtwagen', waardoor half Nederland weer kan lopen schreeuwen dat het aan de ongetwijfeld vrachtwagenchauffeur heeft gelegen. Niet dus! Alhoewel een zekere verkeersdeskundige Dick onlangs beweerde dat alle betrokkenen bij ongeluk op de snelweg schuld hebben.....

  reageer
 • Jan

   

  Zou de bestuurder van de personenauto de vrachtwagen niet hebben gezien omdat hij druk was met APPEN/SMSsen?

  reageer
 • kees d.

   

  Wordt niet eens tijd om dit aso verkeersgedrag eens goed aan te pakken? Te laat van huis gaan en dan een vrachtwagen onderlangs inhalen om op tijd op je afspraak te zijn.

  reageer
 • .\/\/.

   

  "te laat van huis gaan" - het ongeluk is om 01u30 gebeurd. Is dat nu heeel erg vroeg of heel erg laat?

 • steef

   

  mensen moeten gewoon eens afstand houden en sommige mensen moeten naar de rwd en hun rijbewijs in leveren .

  reageer
 • Jos '56

   

  Je bedoelt het CBR !!

 • Dick

   

  Steed, rijbewijs is een zaak van het CBR, niet van de RDW. Klok, klepel, je weet wel.

 • Japioo

   

  De BMW reed met hoge snelheid achterop de vrachtauto en wij maar zeuren om de maximum snelheid vrij te geven in de nachtelijke uren , door dit idiote rijgedrag staat het verkeer weer eens muurvast voor onderzoek , bedankt !!!, Sterkte gewenst voor de slachtoffers . Wanneer gaan we ons nu eens echt bezighouden met autorijden dat zal een hoop ergenis en files schelen .

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert