Dubbele moord Waterwijk in maart voor de rechter

LELYSTAD
De rechtbank in Lelystad buigt zich in maart over de dubbele moord in de Waterwijk. Op 18 maart staat een zogenoemde pro-formazitting gepland. De rechter beslist dan of verdachte Alex L. langer vastgehouden mag worden.

De Lelystedeling wordt ervan verdacht vorig maand zijn partner Manon Pieters en zijn stiefdochter Fleur van der Mark om het leven te hebben gebracht. Ook wordt hij verdacht van het verborgen houden van hun lichamen.

De zaak wordt tijdens een pro-formazitting nog niet inhoudelijk behandeld. Wel kan een advocaat vragen een verdachte voorlopig vrij te laten en eventueel verzoeken om getuigen te laten horen. Een verdachte mag overigens weigeren om bij een pro-formazitting aanwezig te zijn.

reacties (2)

 • lelystad

   

  Hoop dat ze hem nooit meer naar buiten laten. Wat een leed heeft deze psychopaat veroorzaakt. 1000 leerlingen en docententeam van de Rietlanden compleet van streek, alle andere jeugd en ouders van slag en wat te denken van de familie van Manon en Fleur. Nee, beter is het als deze psychopaat nooit meer los komt!

  reageer
 • Jan

   

  Beste voor deze meneer en de samenleving is een spuitje, deze man gaat de staat de komende jaren een heleboel geld kosten en dat is die helemaal niet waard.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert