Overlast door gesprongen tegelvloer zwembad Overboord

DRONTEN
In de kleedruimte van zwembad Overboord in Dronten is woensdagochtend de tegelvloer gesprongen. Meer dan de helft van alle tegels, ongeveer 30 vierkante meter, is geknapt en losgekomen. Hoe dat kon gebeuren, is nog onduidelijk.

Het zwembad was tot 12:00 uur dicht zodat alles opgeruimd kon worden. Het personeel heeft de vloer tijdelijk afgedekt met rubber matten en tien kleedhokjes zijn afgesloten.

De gemeente Dronten werkt in de tussentijd aan een permanente oplossing.

reacties (9)

 • Urkse

   

  Vroeger hebben wij hier vaak gezwommen. We gingen er speciaal voor naar Dronten. Jammer dat het zo verwaarloosd word. Nu zwemmen we in Lelystad. Mocht er weer een mooi zwembad komen dan gaan we gewoon weer naar Dronten. Avontura zit er tegenover wat volgens mij druk bezocht word dus zet er een mooi zwembad tegenover. Gegarandeerd succes❗❗❗

  reageer
 • Anne

   

  Echt jammer dat Dronten zijn zwembad zo laat verwaarlozen. Ik woon praktisch naast het zwembad maar kom er niet graag met mijn zoontje. Rij nog liever door naar Lelystad dan dat ik daar ga zwemmen. Het wordt slecht onderhouden, het is er niet hygiënisch en koud( vooral voor kleine kindjes niet fijn).

  reageer
 • Deetje

   

  Een zwembad dat in de vakanties dicht is, het water zoooo koud is dat het onaangenaam is, geen glijbaan en een wildwaterbaan die niet wild is kortom...waardeloos zwembad

  reageer
 • Anonieme Drontenaar

   

  Sinds van Flierenburg weg is daar is het 1 grote puinzooi geworden,hulde gemeente Dronten. Ga zo door met alles

  reageer
 • drontenling

   

  ja klopt Ron dat is dat zwembad het slaat echt nergens op dat hij in de zomervakantie nota bene dicht is juist dan kunnen we geld verdienen en wat doen ze dan ze sluiten de boel sowiezo vraag ik mij af of die organisatie wel deugd maar ja wie ben ik inderdaad zou een nieuwe zwembad met eventueel waterglijbaan niet slecht zijn nee het water wordt ook elke keer kouder hebben we al gemerkt ga liever naar lelystad

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Ron

   

  Is dat het bad dat bijna altijd dicht is? Vooral in de zomer?

  reageer
 • Vrolijk Frietje

   

  Oorzaak is wel degelijk bekend,al jaren.. Oplossing is flexibele rubber voegen ipv cement😂 Meer dan 25 jaar geleden is al es uitgezocht hoe en wat,gebleken is dat het complete zwembad "wandeld" 1 tot 3 cm per jaar richting gemeentehuis(wat ik persoonlijk wel begrijp😂) Dan kan je een nieuw zwembad willen bouwen.. Maar probeer het eerst eens met de technologie van deze tijd. En graaf dat buitenbad weer uit!!

  reageer
 • mike

   

  Gemeente dronten er is een oplossing. Gewoon het zwembad sluiten en afbreken. Dan natuurlijk een nieuw modern zwembad bouwen. Waar de gemeente al enige tijd over twijfelt. IN DRONTEN KAN HET. is de term van de gemeente toch. Dan kunnen ze dat geld wat ze in het plein willen stoppen betet hier in stoppen.

  reageer
 • man

   

  gelukkig geen man overboord

  reageer
 • drontense

   

  Zo is het maar net

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert