Aanhouding na autoroof station Centrum

ALMERE • Do 21 januari 2016 | 13:01 • Donderdag 21 januari 2016 | 13:01
In de Filmwijk in Almere is donderdagmiddag een man aangehouden op verdenking van autoroof. Agenten hielden hem aan na een tip van getuigen die de man zagen lopen.

Eerder op de dag werd een auto gestolen op het Taxiplein bij station Almere Centrum. Op dat moment zat er nog een passagier in de auto. De bestuurster was even naar de stationshal gelopen, terwijl de passagier bleef zitten. Op dat moment kwam een man de auto in die zei dat ze moest uitstappen. Dat kwam zo dreigend op haar over dat ze de auto verliet. De verdachte reed vervolgens weg.

Kort daarna vonden agenten de auto leeg terug aan de Laurence Olivierstraat en deden verder onderzoek in de buurt. Een tijd later zagen twee buurtbewoners een man door de straat lopen die aan het signalement voldeed dat de politie via internet had verspreid en belden de politie. Die heeft vervolgens de man aangehouden.

[https://twitter.com/wijkag_halsema/status/690133755214831616]

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel