Levant opnieuw bij beste scholen van Nederland

ZEEWOLDE
Scholengemeenschap Levant in Zeewolde scoort opnieuw hoog in de lijst met beste scholen van het weekblad Elsevier. De vmbo-afdeling van de Levant is volgens het blad al zes jaar achtereen de landelijke winnaar.

Elsevier vergelijkt jaarlijks alle middelbare scholen van Nederland op basis van gegevens van de Inspectie van het Onderwijs. De uitkomsten daarvan zijn verzameld in de lijst 'Beste scholen van Nederland'.

Naast de Levant in Zeewolde komen ook de scholen Arcus in Lelystad, Helen Parkhurst in Almere en het Almere College in Dronten als Flevolandse winnaars naar voren. Deze scholen hadden de minste zittenblijvers en de beste eindexamenresultaten.

reacties (1)

  • ach so

     

    tuurlijk, pilotje hier, pilotje daar, nog ene proberen en overal geld voor vangen, daar kun je dan iets anders mee. En leerlingen laag inschalen en een diploma laten halen, geeft zekerheid over t slagingspercentage. Maar of er echt naar de leerling gekeken wordt, is een andere zaak. Nee alles voor de cijfers. Toch is het vreemd hoeveel leerlingen er naar bijles moeten om toch maar över"te gaan of de "slagen".

    reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert