"Doodstraf reden breuk Moszkovicz en VNL"

ALMERE
Bram Moszkovicz, oud-voorman van de politieke partij Voor Nederland heeft VNL verlaten omdat hij onder meer moest pleiten voor de doodstraf. Dat zegt de ex-advocaat zondag in het tv-programma Business Class.

Onlangs namen VNL en Moszkovicz afscheid van elkaar. Volgens de partij omdat hij te mat opereerde en onvoldoende toewijding liet zien. De functie van Moszkovicz is tijdelijk overgenomen door Tweede Kamerlid Joram van Klaveren uit Almere.

In Business Class zegt Moszkovicz dat hij geen voorstander is van de doodstraf en er dus ook niet voor kan pleiten. Volgens hem zouden zijn partijgenoten hebben gezegd dat zij er ook niet voor waren, maar dat het stemmen zou trekken. Er gebeurden bij VNL volgens Moszkovicz  "dingen waarvan het onderbuikgevoel mij zei: er klopt hier iets niet".

Joram van Klaveren zegt in een reactie: "Het is flauwekul. Lariekoek. Wij zijn niet voor de doodstraf, nooit geweest ook."


reacties (7)

 • waterwijker

   

  Het enige redelijk alternatief voor dit soort naar-nationalistische clubjes ligt links van middenpartijen als PvdA en D66. De enige manier om ons land nog een beetje in balans te houden. Want we glijden nu af naar zoiets als wat Hongarije en Polen nu al onder te lijden hebben.

  reageer
 • Dnz

   

  En dan naar een 1- partij (nee sorry, beweging), waar ome Geerd de enige "geliefde' leider wordt?

  reageer
 • kees d.

   

  Alles wat uit de VVD stapt is extreem kijk naar Verdonk en Wilders. Maar iedereen die uit de PVV stapt zou verboden moeten worden!

  reageer
 • Drik Zaan

   

  Waar leeft die man nog van? Inkomen uit arbeid is er niet en vermogen had hij niet of dat is onder beslag.

  reageer
 • TjakkA.\/\/.

   

  Het moddergooien is begonnen, helaas, volgens mij is het een redelijk alternatief voor de Pvv

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • frits

   

  nou het is al duidelijk weer een partij die van liegen en bedriegen aan elkaar hangt dus ook op deze partij hoef je niet te gaan stemmen

  reageer
 • Lely...

   

  Ik zeg: hef alle politieke partijen op.............!!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert