A6 weer vrijgegeven na ongeval

ALMERE
De A6 bij Almere Poort is weer vrijgegeven na een eerder ongeluk. Daardoor waren maandag aan het eind van de middag twee rijstroken afgesloten.

Rond vier uur botsten drie auto's op elkaar in de richting Lelystad, tussen de Hollandse Brug en Almere Stad.

Het is nog onduidelijk of bij het verkeersongeval iemand gewond is geraakt.

reacties (3)

 • willem-stad

   

  Klopt en een beetje navigatie raakt daar compleet de weg kwijt. Niks wennen , gewoon de rijstroken rechttrekken ipv slingerend. Het zijn niet enkel forenzen die daar dagelijks rijden.

  reageer
 • Dick

   

  Lekker kort door de bocht reageren. Is natuurlijk bull-shit wat je hier verkondigt, er zijn daar nou eenmaal wegwerkzaamheden bezig. Zolang die niet klaar zijn zul je overlast ondervinden. Maar die navi volgen is nu juist het grootste probleem hierin. Houd nu links aan en hop knippertje aan en gaan! Daar gaat het mis, de automobilist kijkt niet meer op borden, navigeren kunnen we niet meer. Zoek het ook eens bij jezelf.

 • Frank

   

  @lelystedeling. Ik ben het volledig met je eens. Ik erger me dagelijks aan de gevaarlijke toestand. Wie heeft dit kunnen bedenken.

  reageer
 • Lelystedeling

   

  Het is hier elke week wel een paar keer raak. Wanneer gaat RWS eens wat aan die belachelijke situatie doen? Vrachtwagens die van de meest rechter rijstrook naar de linker rijbaan gaat om vervolgens weer terug te keren op de 3e rijstrook richting Stad-West/Lelystad(linker rijstrook).. Degene die dit op de tekentafel naar voren heeft geschoven per direct ontslaan!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert