Geen steun voor motie van afkeuring Verbeek

FLEVOLAND
De PVV heeft van geen enkele partij steun gekregen voor een motie van afkeuring tegen Commissaris van de Koning Leen Verbeek.

De statenfractie van de PVV wilde dat Verbeek afstand zou nemen van zijn nieuwjaarstoespraak. De commissaris zei daarin dat iedereen welkom is in Flevoland, ongeacht afkomst of religie. De PVV vindt die uitspraak levensgevaarlijk voor meisjes en vrouwen.

Anderen partijen noemen de motie van afkeuring verwerpelijk.


reacties (10)

 • willem

   

  Inderdaad: een verwerpelijke motie!!!! Zij alles zeggen en een ander niet????Belachelijk!

  reageer
 • marco

   

  Geen steun en toch nieuws?

  reageer
 • .\/\/.

   

  "Waarom dienen de andere partijen nooit een motie van argwaan tegen de PVV in?" - over welke bestuurders van de PVV zou zo'n motie moeten gaan? De PVV zit in geen enkele coalitie, niet op lokaal, niet op provinciaal en niet op nationaal niveau.

  reageer
 • Harmpie

   

  wat wil je veranderen dan. Jij wilt voor 40% van de Nederlanders beslissen wat ze stemmen. Als je goed luistert op straat hoor je steeds meer mensen zich openlijk uitspreken voor de PVV. Maar jij vind dat zo iets niet mag en wil middels een wijziging in de kieswet/ kiesdrempel de PVV buiten spel zetten. Man denkt eens na.

  reageer
 • Jacob

   

  In aanmerking genomen dat Zweden 60.000 asielzoekers gaat uitwijzen, honderden westerse vrouwen door asielzoekers zijn gemolesteerd en voor het leven getraumatiseerd, 60% van de asielzoekers economische motieven hebben en een substantieel aantal asielzoekers uit Irak weer teleurgesteld huiswaarts keren, vond de PVV (42% van de potentiele kiezer representerend) het terecht nodig om een motie van wantrouwen tegen de heer Verbeek in te dienen, die klaarblijkelijk aan een wellicht opgelegde asielzoeker-adoratie lijdt. Andere partijen vinden het gedrag van de PVV verwerpelijk, alleen verzuimen zij het “waarom” even toe te lichten en vertonen hierbij het gedrag dat door “kees-d” "geschreeuw ontdaan van enig wol" wordt noemt

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Julia

   

  Was men het inhoudelijk niet eens of omdat het Wilders/PVV was? Ik vermoed het laatste.

  reageer
 • kees d.

   

  Waarom dienen de andere partijen nooit een motie van argwaan tegen de PVV in? Het is een partij van steeds meer geschreeuw en steeds minder wol. Volgens mij wordt het hoog tijd om het kiesstelsel en de kiesdrempel drastisch te wijzigen.

  reageer
 • .\/\/.

   

  Toch wel bijzonder...de CdK parafraseert de Grondwet ("ongeacht afkomst of religie"), en de PVV vindt dat gevaarlijk!

  reageer
 • Hebjehaarweer

   

  Ach....ieder jaar krijgt de Commissaris wel een motie van afkeuring van de PVV aan zijn broek. Het wordt kinderachtig. In hoeverre kun je de PVV nog serieus nemen?

  reageer
 • Henk25

   

  Meneer Chris Jansen zegt dat het debat werd geboycot. Is hij dan vergeten dat Wout Jansen van 50Plus en Erik Boshuizen van Senioren Plus wel degelijk in discussie gingen? Of wil hij de stevige diskwalificatie van zijn haatdragende betoog zo snel mogelijk vergeten? W. Jansen en Boshuizen zijn dan wel 'oud', maar niet gek.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert