Eis: week cel voor man die onzedelijke appjes stuurt

LELYSTAD
Voor het versturen van erotisch getinte berichten aan twee minderjarige meisjes is tegen een man uit Lelystad een celstraf van een week geëist. Ook zou hij een werkstraf van 180 uur moeten krijgen. Bij een huiszoeking door de politie werd ook kinderporno op zijn computers aangetroffen.

De meisjes zijn klasgenootjes van één van de kinderen van de man. Hij had ze gevraagd WhatsApp te installeren op hun mobiel. Hij stuurde daarna berichtjes en foto's en vroeg hen ‘stoute berichtjes en foto’s’ terug te sturen. Nadat de man was aangesproken door de ouders van de meisjes, is hij gestopt en heeft hij zelf hulp gezocht. Daar hield de officier van justitie rekening mee in haar eis.

De rechtbank doet op 23 februari uitspraak.

reacties (4)

 • Lely...

   

  Zoveel smeerlapperij en dan zo'n lage eis? Triest......

  reageer
 • Jan

   

  Altijd hetzelfde, zodra betrapt opeens hulp zoeken... Jaja.. Wist deze viespeuk daarvoor dan niet wat hij aan het doen was zeker? Fijn dat kinderen deze bescherming krijgen, een weekje cel en hulp betaald door de belastingbetalende ouders van de kinderen waar dit soort figuren op jagen.. Gatver...

  reageer
 • Smeerlap, heb medelijden met zijn kind.

  reageer
 • Emiel

   

  Het is niet te hopen dat deze man een dochter heeft. Zoja dan zou ik de instanties aanraden dit gezin in de gaten te houden!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert