Hema komt met outletstore

EMMELOORD
Het winkelcentrum van Emmeloord wordt uitgebreid met een outletstore van de Hema. De nieuwe winkel komt in het pand waar eerst snoepwinkel Jamin zat. Die sloot eind vorige maand de deuren.

In de outletstore worden magazijn- en restantproducten verkocht, die over zijn van een aantal Hema filialen in de regio.

De nieuwe vestiging gaat 18 februari open en wordt gerund door medewerkers van de andere Hema in Emmeloord.

reacties (11)

 • Kritisch

   

  Leuke reactie.Mooi jij besteld zeker de gebakken vis en laat het bij wie dan ook bezorgen.Dat geld ook voor de bevroren groenten pakketjes? O ja ,ook altijd lopen in de zelfde kleding van een postorderbedrijf op credit?Wat zo leuk is het retourneren om dat de kleding te groot of te klein is.Je moet toch weer naar een ontvangstdepot om het pakketje weg te brengen.Het pakketje loopt er waarschijnlijk vanzelf heen?Dus toch met de auto?Enz.. Enz...

  reageer
 • Strateeg

   

  Tegenwoordig kan je al je pakketjes laten bezorgen waar je zelf wilt. Dus als je werkt kan het ook verstuurd worden naar je werklocatie dus je hoeft niet thuis te blijven.

  reageer
 • Emmie

   

  Of dit nu zo handig is voor de HEMA ter plaatse? Het zal wel kortlopend zijn om wat oude spullen uit te verkopen.

  reageer
 • De ingenieur

   

  De huur zal wel naar de waarde van het pand zijn. U weet het natuurlijk beter en verhuurt graag onder de kostprijs.

  reageer
 • Dirk Zaan

   

  Dwaas geklets. Alsof u de hele week dagelijkse dingen per postorder zou kunnen bestellen. En uw buren zullen wel blij zijn met al uw pakketten. Of bent u de hele dag thuis?

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • .\/\/.

   

  De fysieke winkel heeft wat mij betreft afgedaan. Waarom zou ik naar een winkelcentrum rijden (brandstofkosten, parkeergeld), naar een winkel gaan waar alleen zwaar minderjarig personeel rondloopt, en ik ongeveer 10% kans heb dat wat ik zoek ook beschikbaar is, terwijl ik op het internet in een paar muisklikken precies kan bestellen wat ik nodig heb, en meestal voor een lagere prijs?

  reageer
 • Hoe simpel is het???

   

  Gelijk ,zo kun je altijd een vertekend beeld creëren in de leegstand. Daar zijn sommige pandeigenaren manipulatief in ,om zo het laatste zetje te geven dat je als huurder de tent moet sluiten. Het zou niet gek zijn dat alle huurprijzen van winkelpanden tegen het licht gehouden werd!!Dan zou de opmars van computerbestellingen ook stoppen.Geef stimulans om in beweging te komen. Zie V&D als voorbeeld die panden worden uit de markt geprijsd. Geen wonder dat de verhuurders(aandeelhouders en geldmachnaten) achterover kunnen hangen en maar extreem inhalig zijn.

  reageer
 • Bergerac

   

  Ik snap het woord uitbreiding niet helemaal want er zat toch al een winkel in? Het is net als overal; ook in Emmeloord komen steeds meer winkels leeg te staan. Wij als consument kopen steeds meer online maar ik heb wel eens begrepen dat de huurprijzen in Emmeloord erg hoog zijn.

  reageer
 • Pzaal

   

  Wie had dat gedacht? Van lekkere snoep, naar onverkoopbare troep.

  reageer
 • joop

   

  Dat pand is van de zelfde eigenaar als dat van de hem, fam Houwer. Door dat hij belachelijke huur prijzen vraagt kan hij niemand anders vinden voor dat pand.

  reageer
 • tries

   

  Die hebben we in Lelystad ook gehad... de meeste artikelen vond ik destijds niet echt outlet....

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert