Criminelen azen op boerenschuren

FLEVOLAND
Criminelen die wiet willen telen, of drugs willen produceren, hebben het steeds vaker voorzien op Flevolandse boerenschuren. Dat heeft de politie Midden- Nederland bekendgemaakt.

Volgens de politie is dit een gevolg van de harde aanpak van drugscriminaliteit in het zuiden van het land. Hierdoor verplaatsen de illegale praktijken zich onder meer naar Flevoland.

De politie waarschuwt agrariërs extra voorzichtig te zijn, wanneer iemand hun schuur wil huren. Identiteitspapieren en werkgeversverklaringen moeten bijvoorbeeld zorgvuldig worden gecheckt.

reacties (5)

 • alphons balm

   

  als alternatief zoek ik nog een boerenschuur die betaalbaar is en waar ik een oude stadsbus uit 1970 kan opknappen. Tips welkom!

  reageer
 • aatje

   

  mogelijk heden zat ,er staan in flevoland heel veel schuren leeg die onverkoopbaar zijn om dat de gemeentes en de provintie er alleen maar een woonbestemming op willen geven en wat moet je dan als burger, lekker wonen in het buitengebied maar wel meerdere schuren die je nergens anders voor mag gebruiken als paardenstal of machine berging?

  reageer
 • Moi

   

  Vaak profiteert de boer ook mee dus kan in deze tyd ook een graantje mee pikken dus boert goed

  reageer
 • Wouter

   

  Wel raar ik hoor nooit zo iets bij een woningbouw vereniging. Die worden nooit opgepakt als ze een huis hebben verhuurt. En er wordt een wiet kwekerij opgerold. Dus die kunnen doen wat ze willen.

  reageer
 • .\/\/.

   

  Het bericht rept niet van oppakken...

 • Bromsnor

   

  Waarom zou je een werkgeversverklaring moeten hebben om een schuur te huren? De verhuurder moet vooral regelmatig inspecteren en zorgen dat ze geen electriciteit stelen. Hert vreemde is dat bij hennepteelt eventueel verliezen op de verhuurder verhaald worden terwijl dit bij geen andere criminele handeling in een huurpand ook zal gebeuren.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert