Restaurant looft beloning uit na inbraak

ALMERE
Bij restaurant Tang Dynastie in Almere is donderdagochtend vroeg ingebroken. De inbrekers sloegen rond 06:00 het glas in de achterdeur stuk en wisten zo het pand binnen te komen.

Volgens de eigenaar van het restaurant is alleen een mobiele telefoon van een gast buitgemaakt. Vermoedelijk waren de inbrekers vooral op zoek naar geld.

In de zoektocht hebben de inbrekers behoorlijk wat schade aangericht. Zo zijn twee camera's stuk geslagen en zijn een beeld en een pinapparaat stuk gegooid.

Tang Dynastie heeft een foto op de Facebookpagina van het restaurant geplaatst, waarop een inbreker te zien is. Het horecabedrijf looft een beloning uit.


reacties (5)

 • Jeroen

   

  Er bestaan gasten die hun telefoon vergeten, en in plaats van meteen de telefoon weg te gooien, siert het 't restaurant om deze telefoon te bewaren.

  reageer
 • Gerrit

   

  Blijf lekker met je poten van andermans spullen af! Ga werken en je kan het zelf ook kopen.

  reageer
 • Am

   

  Telefoon van een gast? Om 06:00 uur in de ochtend? Of is het ook een hotel?

  reageer
 • syrier

   

  vast weer een medelander(kleur, of land van herkomst mag je niet meer zeggen)geen straf opleggen vast geen fietsje gehad als kind,of niet of niet lang genoeg opvang gehad .niet vervolgen ,dat komt er van van al dat gedogen

  reageer
 • Mick

   

  Gelukkig hebben ze de eend niet meegenomen. Die is heel lekker. We houden oogjes open misschien herkennen we hem!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert