Super Opkikkerdag voor 55 gezinnen

ZEEWOLDE
55 gezinnen konden zaterdag genieten van een Super Opkikkerdag op Center Parcs de Eemhof in Zeewolde.

Onder hen was de 4-jarige Naud uit Dronten. Hij heeft een tumor op zijn hersenstam en brengt daardoor veel tijd door in het ziekenhuis. Volgens zijn vader Arjan Arkenbout genoot hij volop. "Vooral de activiteit met de brandweer samen vond hij erg mooi," vertelt hij.

Naud is door het ziekenhuis waar hij onder behandeling is uitgekozen om aan deze dag mee te doen.

reacties (4)

 • Kel

   

  Naud heeft erg genoten van de opkikkerdag. De hoogte punt voor hem was de brandweer. Brandjes blussen en het rijden in een brandweerauto. Rijden in een tank, traktor en politie auto vond hij ook super leuk. Bedankt voor een leuke dag.

  reageer
 • Ron

   

  Wat een halve berichtgeving weer... De Super Opkikkerdag vond plaats in Zeewolde én in Almere. Bij strandbrasserie De Jutter in Almere Haven waren de Koninklijke Landmacht, het Korps Mariniers, de Koninklijke Marechaussee, Stalhouderij De Zadelhof, een aantal quads en een grote roedel sledehonden van de partij om deze gezinnen een leuke dag te bezorgen. De kinderen konden meerijden met de diverse voertuigen over een parcours dat was uitgezet op het strand, een stukje rijden met een koets en een sledehondenritje maken. Met de spuit van de aanwezige defensie-brandweerwagen (in camouflagekleuren, niet in rood) konden de kinderen hun blusvaardigheid tonen. De gezinnen die 's morgens in Zeewolde waren, zijn 's middags in Almere geweest en omgekeerd.

  reageer
 • Tamara

   

  Bij opkikker groep op Facebook kunnen ze hun adres kwijt bij de beheerster en komen ze op de lijst om 1x in de maand een kaartje te krijgen van wie kaartjes stuurt. Kinderen zijn gek op kaartjes en bemoedigingen denk ik.

  reageer
 • Rinse Jan

   

  Dankbaar dat wij van korps Lelystad Naut deze mooie ervaring mochten geven.ook wij hebben genoten van zijn aanwezigheid

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert