Omroep Flevoland wint NL-Award 'Beste Programma'

FLEVOLAND
Het TV-programma Beeldspraak van Omroep Flevoland is bij de NL-Awards gekozen tot Beste Programma. De NL-Awards zijn de jaarlijkse onderscheidingen voor de beste programma's van de regionale omroepen.

In de serie Beeldspraak portretteert architect en filmmaker Jord den Hollander verschillende kunstwerken in Flevoland op een eigen ongedwongen manier.

Omroep Flevoland had ook nog een nominatie in de categorie Duiding, voor een portret over Urker Krijn de Jong die een uitgeprocedeerde asielzoeker in huis nam. Maar die prijs ging naar RTV Utrecht.

De NL-Awards zijn een initiatief van de Stichting ROOS, de overkoepelende organisatie van de regionale omroepen. De prijzen zijn uitgereikt tijdens het congres ROOS Dagen in Ermelo.
reacties (11)

 • willemlely

   

  Wij van wc-eend adviseren wc-eend. Wat een fopprijs van roos zeg.

  reageer
 • Kees

   

  De helft van de inwoners van Flevoland wonen in Almere. Als je dan eens gaat tellen hoeveel aandacht Almere krijgt valt dat in verhouding nog erg tegen.

  reageer
 • Johnny Kobussen

   

  Mooi resultaat. Ga zo door!

  reageer
 • Jan

   

  Aldus het RTL4 klapveee...

  reageer
 • Frits1

   

  Inderdaad, als je blijk geeft van geen enkele betrokkenheid bij je leefomgeving in de breedste zin zoal deze Jan. Maar ik wens deze Regionale omroep van harte geluk met deze prestatie. Als je ziet met welk budget hier goeie programma's worden gemaakt, dan moeten ze zich in Hilversum rotschamen! Zowel bij de commerciële omroepen als de publieke kosten de programma's vele miljoenen meer (mede veroorzaakt door idiote salarissen etc) en zijn vaak niet om aan te zien. Nogmaals Omr. Flevoland Complimenten en blijf overeind ook na de nieuwe Mediawet die door Stuntel Dekkers is doorgeduwd!

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Jan

   

  Fijne reactie.. Gelukkig zijn er ook heel veel mensen die het tegenovergestelde vinden. Laat Dekker maar eens verklaren waarom de regionalen (landelijk) moeten inleveren, wat ten koste gaat van de programmering, en tegelijkertijd er een nog groter bedrag wordt gereserveerd voor extra programma's bij NPO die meer in het belerige straatje van diezelfde Dekker passen. In ieder geval een blijk van waardering van de collega regionalen! En dat voor de kleinste reionale omroep met het kleinste budget! Van harte!

  reageer
 • gerrit

   

  Een omroep met subsidie. Nee, ik heb meer respect voor de commerciele media.

  reageer
 • HSVB

   

  Omroep Almere,

  reageer
 • KC

   

  Klasse!

  reageer
 • Willem

   

  Hulde voor Omroep Flevoland! Als de omroep met het schaarse geld dat Sander Dekker hun toebedeeld ook goede achtergrondreportages weet te maken van het financiële geklungel in diverse Flevolandse gemeenten dan komen ze aanmerking voor nog grotere prijzen. (Begin bij de NOP).

  reageer
 • Jan

   

  Hoe kan dat nou deze omroep stelt toch niets voor

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert