Snelheidsduivels rijden 58 en 62 km te snel

ALMERE
Twee automobilisten hebben hun rijbewijs moeten inleveren omdat ze met 128 en 132 kilometer per uur over de A27 bij Almere reden.

Daar is de maximumsnelheid vanwege werkzaamheden momenteel 70 kilometer per uur. De twee reden vrijdag 58 en 62 kilometer te hard.

Zes andere automobilisten reden tussen de 30 en 50 kilometer te snel. De officier van justitie bepaalt later de hoogte van de boetes.

reacties (3)

 • Flevoburger

   

  Goed dat dit soort zaken worden aangepakt. Alleen jammer dat onze overheid bij het handhaven van verkeerswetgeving extreem hoge boetes uitdeelt en andere ( echte) criminelen steeds milder behandeld. Maar ja, is maar net wat het aan euro's binnenbrengt hè.

  reageer
 • Michel

   

  Ik snap echt niet dat mensen zo dom zijn om het risico te nemen om 50+ te hard te gaan rijden. Goed dat er gecontroleerd wordt. Als je je aan de snelheid houdt wordt je aan de lopende band ingehaald waar er veel met ongeveer 100 voorbij komen zetten.

  reageer
 • Almere036

   

  Goed dat daar gecontroleerd wordt. Als ik erover heen rijdt (met vorig jaar meegerekend), dan rijdt ik altijd netjes 70 en anderen komen nog met 100-110 voorbij. Levensgevaarlijk op zo'n krappe rijbaan met betonblokken naast je!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert