Tuinsetdieven slaan hun slag

LELYSTAD
Tuinsetdieven hebben afgelopen week weer hun slag geslagen in Lelystad. In totaal werden er vier meubelsets gestolen.

Volgens de politie is het ieder jaar weer een probleem als het warmer wordt. Als de struiken nog kaal zijn en mensen hun set al buiten zetten zijn ze goed te zien voor dieven. Die gaan er vervolgens 's nachts mee vandoor.

In de Boeier werd iemand betrapt met een tuintafel op zijn nek. Toen hij erop aangesproken werd gooide hij de tafel opzij en ging er vandoor. De politie raadt mensen aan om hun tuinset 's nachts binnen te zetten als dat kan.

reacties (5)

 • Eric

   

  Ik had de politie gebeld met de melding dat ze in de straat een tuinset deel verstopt hebben. Maar "slim" politie optreden was uiteraard niet aan de politie besteed. Ze kwamen met 5 man sterk en een auto waardoor de dieven het hazepad kozen en 2 uur later toch nog ff dat deel hebben opgehaald.

  reageer
 • japie krekel

   

  En jij eric? Lag lekker te slapen toen zeker. Je kan klagen en de politie bellen. Maar die tuinset even binnen zetten voor je buren was natuurlijk niet bij je opgekomen zeker?!!... tenzij het je eigen spullen waren. Dan is het een ander verhaal he? Slaap lekker kerel.

 • Wolverine

   

  En waar is de politie dan in de nacht?ik weet het al heerlijk slapen in de auto.of gaan we zeuren te weinig man.

  reageer
 • mark

   

  Wat nou binnen zetten! Gewoon met criminele poten van andermans spullen afblijven! 107125

  reageer
 • Ik

   

  Je code werkt bij mij niet. Ik moet 569480 intypen

 • Henk

   

  Goede tip om je tuinset binnen te zetten. Maar het heet tuinset en hoort in de tuin toch of snap ik het niet. De hufters moeten gewoon van je spullen afblijven.

  reageer
 • Nol

   

  Waarom werken voor je spullen als je ze ook kunt stelen? makkelijk toch, zo uit de tuin...triest!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert