Enige supermarkt in dorp gesloten

KRAGGENBURG
De enige supermarkt in Kraggenburg heeft zaterdagmiddag om 17.00 uur de deuren gesloten. De eigenaren Annie en Leo van Boven trekken het financieel niet meer.

Het was vlak voor de sluiting niet druk in de winkel maar de klanten noemen het vertrek van de supermarkt wel een groot gemis. De winkel had volgens hen ook een sociale functie in het dorp.

Achttien jaar geleden begon het stel met Annie & Leo's Buurtsuper aan de Voorstraat. Omdat er sinds de start nauwelijks nieuwe woningen in het dorp zijn gebouwd, bleef de klandizie gelijk terwijl de kosten stegen. Ook was er meer concurrentie van grote supermarkten in de regio.
 

reacties (5)

 • lissa

   

  wat een schijnheilig filmpje de klanten in de winkel is hun dochter en vriendin van de buurtsuper ! ze zijn ten onder gegaan door vriendjes politiek en ze waren veelte duur . ik vind het niet zo erg allemaal hoor ze hebben de kroeg en snackbar nog . wat een drama maakt men er van

  reageer
 • me

   

  Mijn moeder van 90 woont in Kraggenburg, en komt niet zelfstandig het dorp uit, en zo zijn er meer van die leeftijd. voor die mensen was dit de enige plek waar zij hun boodschappen konden doen. Ik zal met liefde voor haar winkelen en thuisbezorgen, maar het is wel een stukje zelfstandigheid wat ze weer kwijtraakt. Dus echt een groot gemis.

  reageer
 • Thomas

   

  Vrijwel alle supermarkten hebben een bezorgservice tegenwoordig... Plus afhaalcentra voor online bestelde boodschappen. Vraag en de vrije markt levert, wat dat betreft.

 • Beo

   

  Sterkte Annie en Leo.

  reageer
 • Lelystad

   

  De enige reactie die op zijn plaats is!

 • Peter

   

  Als alle Kraggenburgers bij deze winkel de boodschappen hadden gedaan was sluiting niet nodig geweest. Nu zeggen dat het een gemis is klopt dus niet. Dat is wel heel erg hypocriet. Ik hoop dat de eigenaren een goede baan kunnen vinden.

  reageer
 • inwoonster

   

  Wel lezen: Er staat duidelijk dat de klanten de supermarkt gaan missen.

 • Nol

   

  Gezien de dalende klanten geen groot gemis.. hou dus op met die onzin

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert