Opvolger Fonhof wil grotere politieke factor worden

ALMERE
Johan de Leeuw, die komende week wordt geïnstalleerd als gemeenteraadslid in Almere, wil met de fractie AP/OPA een grotere politieke rol spelen dan zijn voorganger Bob Fonhof.

De Leeuw staat in de zondageditie van het tv-programma Over Flevoland Gesproken stil bij het overlijden van Fonhof. Die had volgens De Leeuw maling aan het politieke spel.

Zelf wil De Leeuw wel steun zoeken bij andere partijen om voorstellen door de raad te loodsen. Daarnaast streeft hij naar groei van de partij bij de komende gemeenteraadsverkiezingen, door samenwerking met ouderenpartij 50PLUS.

reacties (3)

 • .\/\/.

   

  Met alleen getuigenispartijen valt er niet te besturen, Henk. Politiek bedrijven is noodgedwongen een spel van geven en nemen om er voor de standpunten van je kiezers zoveel mogelijk uit te slepen. Maar koester vooral je veilige illusie dat lokale bestuurders aan schandelijke zelfverrijking doen.

  reageer
 • peteratea

   

  Zijn rol in de keuze voor een nieuwe lokale omroep heeft deze man - voor mij - gedegradeerd tot de onderste regionen van het lokale politieke spectrum. Waardeloos!

  reageer
 • Henk

   

  Dan was Fonhof de juiste man om op te stemmen. Maling aan het politieke spel, dat moesten er meer hebben. Maar ja, velen willen op het pluche zitten om er uiteindelijk zelf beter van te worden.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert