Motorrijder ernstig gewond bij aanrijding bij Eemhof

ZEEWOLDE
Bij een aanrijding in Zeewolde is zondagmiddag een motorrijder ernstig gewond geraakt.

De man botste door nog onbekende oorzaak op een auto. Dat gebeurde kort na half vijf, ter hoogte van de Eemhof. Volgens de politie is de motorrijder gewond geraakt aan zijn hoofd en in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht.

Een arts van de traumahelikopter heeft geassisteerd bij de hulpverlening.

reacties (19)

 • Nichtje van motor rijder

   

  Het gaat naar omstandigheden redelijk met mijn neef. Née hij reed daar niet hard, weet dat het link is daar, hij is over het hoofd gezien door automobilist die op zijn beurt had moeten wachten.

  reageer
 • John

   

  "Meneer stond stil op de weg! En wilden gaan rijden.. dus ik weet niet wat u nu zit te vertellen.. de auto die naast hem stond belemmerde zijn zicht waardoor hij een piep klein stukje naar voren reed om te kijken of er iets aan kwam" Juist ja, hij verleende dus geen voorrang en stond stil midden op de weg in de baan van de de motorrijder die in de bocht reed niet meer kon uitwijken en zichzelf in de bocht onderuit remde. Dus die automobilist is hartstikke schuldig aan het veroorzaken van een ongeluk. Als je geen zicht hebt op de weg dan blijf je staan tot je zicht hebt en dus kunt zien of de weg vrij is. je komt niet weg met sorry ik heb je niet gezien. Je beslist over leven of dood van een medeweggebruiker. En ja ik was er niet bij. Maar ik heb die weg al wel vaak gereden en ben ook zo'n automobilist tegen gekomen die daar dus geen voorrang verleende waardoor ik hard moest remmen. gelukkig gedoseerd genoeg om niet te vallen. tenslotte een motor is een evenwichtsvoertuig waar je niet alles mee kunt doen.

  reageer
 • Tuinfluiterpan

   

  En hoe is het met de motorrijder???nu

  reageer
 • Getuige

   

  Ligt nog in het ziekenhuis

 • Automobilist/ motorpiloot

   

  Alhoewel ik de nodige km's op de teller heb staan zowel de auto als op de motor geef ik toe dat ik ook fouten maak en vervloek hierbij dan ook iedereen. In de auto heb ik idd last van ' polderblincheid' waarbij ik motors en auto's over het hoofd zie en op de motor rijd ik stelsel matig te hard, ook op deze weg bijna elke dag, en beschuldig elke autobestuurder er ook van niet goed op te letten als ik in de ankers moet. Dus ik weet waar ik over praat. Maar laten we nou eens een keer stoppen met aannames nemen of iemand aan het appen/bellen is,wel of geen voorrang geeft, te hard rijd, knipperlicht niet gebruikt etc en ga eens bij jezelf te raden of u/jij zo perfect bent en denk eens na over de geestelijke impact die het geeft aan alle betrokkenen of je nu goed of fout zit. Vroeger zeiden ze nog wel eens dat computers geen fouten maken maar de MENS die er achterzit en daar wil ik het ook bij laten. Zolang er MENSEN zijn zullen er fouten worden gemaakt.

  reageer
 • Fietser

   

  Tja. Veel automobilisten rijden te hard, voegen in zonder in de spiegels te kijken, blokkeren fietspaden in de steden, houden geen afstand. En veel motorrijders? Veelal hetzelfde gedrag. Dus hou je met z'n allen eens wat meer aan hoe je het ooit geleerd hebt. Dat voorkomt veel ellende. En bedenk eerst eens je eigen rijgedrag voordat je oordeelt over dat van een ander.

  reageer
 • Getuige

   

  Meneer stond stil op de weg! En wilden gaan rijden.. dus ik weet niet wat u nu zit te vertellen.. de auto die naast hem stond belemmerde zijn zicht waardoor hij een piep klein stukje naar voren reed om te kijken of er iets aan kwam.. wat nou te hard rijden!! Bedenk eerst even wat je gaat typen voordat je oordeelt over de snelheid of iets wat u niet gezien heeft

 • laat alle reacties zien
 • John

   

  Hoe dan ook automobilist heeft geen voorrang verleend.. en dus schuldig aan het veroorzaken van een ongeluk. Al de mensen met het vooroordeel over motorrijders zouden eens zelf op zo'n motor moeten rijden. Dan weten ze hoe vaak ze niet gezien worden en gesneden worden door automobilisten. ja en iedereen roep toetert weer over snelheid. Ja de automobilist reed te hard dus omdat hij niet de tijd en de moeite heeft genomen om te kijken of de weg wel echt vrij was.

  reageer
 • John

   

  Of wellicht gewoon een whatsappende of bellende automobilist... Want dat doen alle automobilisten altijd.... Pfffffff hoezo vooroordelen?!

  reageer
 • John

   

  Het zou goed zijn dat iedere automobilist die geen motor rijdt een dagje verplicht wordt dit wel te doen. En polderblindheid komt overal voor..... Als de motor een vrachtwagen was geweest had de situatie heel anders uitgepakt.

  reageer
 • Getuige

   

  Motor is niet op de auto gebotst... Motorrijder reed vermoedelijk wel hard... moest uitwijken voor auto die de weg op kwam rijden... de motor kwam uit t niets... Motor remde...stuur klapte dubbel en ging onderuit... Erg heftig allemaal... Dochter was directe getuige...

  reageer
 • aki24

   

  Goed gereden jos ponttenagel😃😄

  reageer
 • Inkepink

   

  Hoe dan ook, het zag er niet fijn uit! Veel sterkte voor de motorrijder, maar ook voor alle betrokkenen.

  reageer
 • spartacus

   

  zie het al te hard gereden weg piraat

  reageer
 • Rob

   

  @Dick: jij leest het woord motor en weet al gelijk dat hij te hard heeft gereden! Misschien kwam de automobilist wel ineens de weg op en had hij de motorrijder niet gezien. Waardoor de motorrijder schrok..... Niet gelijk wat roepen.

  reageer
 • Bert

   

  Ja precies, motorijder is gewoon over het hoofd gezien

  reageer
 • Knap van je, dat jij al weet, hoe het gebeurt is.

  reageer
 • Snorretje

   

  Ah u was er bij? In circa 70% van de tweezijdige ongevallen waarbij een motorrijder betrokken is, is deze door de automobilist niet opgemerkt. Neem aan dat deze volgens u dus allemaal te hard rijden?

  reageer
 • Jan

   

  Oh, u was er bij? U heeft het zien gebeuren?

  reageer
 • Lezer

   

  Wat fijn dat er iemand reageert die erbij is geweest. Want dat moet wel toch.... Als je zo respectloos je mening kan geven moet je er wel naast hebben gestaan.. Niet iedereen die motor rijdt, rijd automatisch te hard.. Hou je een beetje in en toon wat respect

  reageer
 • jerry

   

  Sterkte en beterschap.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert