D66 vergadert in het café

LELYSTAD
D66 Lelystad vergadert met de fractie voortaan deels in het café. Zo hoopt de partij Lelystedelingen te verleiden langs te komen en hun mening te geven. 

Donderdagavond kunnen belangstellenden reageren op de woonvisie, waarover de gemeenteraad binnenkort een besluit neemt. Alle wensen en opmerkingen zijn welkom, zegt D66-fractievoorzitter Peter Schot. Het mag gaan over ouderen-, jongeren- en gehandicaptenhuisvesting. 

Overigens schenkt D66 alleen koffie en thee.

reacties (7)

 • .\/\/.

   

  De politiek krijgt vaak het verwijt ver van de mensen af te staan. Maar als ze de deur open zetten en contact aanbieden is het ook niet goed, onder het motto 'het is niet goed of het deugt niet'.

  reageer
 • Rinus

   

  Alleen koffie en T. Dan kunnen ze beter in de koffieshop gaan zitten.

  reageer
 • Kom op mensen met ons alle naar het café, en daar op kosten van D66 lekker drinken, en dan na goed te zijn ingedronken, allemaal wartaal ten tonele brengen. We gaan er met D66 wel erg op vooruit.

  reageer
 • Barbara

   

  Nu dit weer, beetje popiejopie in een cafe gaan zitten wachten tot er iemand langs komt, die een schandelijk verhaal, een wens, of constatering van nalatigheid bij de gemeente laat rondzingen dat al honderd maal de ronde heeft gedaan en D66 niet is opgevallen? Liever geen koffie? Nee? Dan thee! En dan ken je het verloop verder wel..Politieke vertegenwoordigers luisteren niet naar de burger ook al zoeken ze nu weer eens wat onderdak bij een cafébaas. Ze durven de burger geen vragen te stellen, daar zit 'm de kneep. Bang als ze zijn te moeten constateren dat ook zij uiteindelijk niet verder komen dan wat hangen in een kroeg. Beantwoorden, alsof het doodnormaal is, ook geen binnengekomen e-mails van de burger enz enz. De burger, achterlatend als een niet gewenste lastpost, die dan eenmaal in de kroeg niet eens een borrel krijgt als troost. Om dan over die teleurstelling weer heen te komen verschijnt er plots CvK nieuws op beeld die met de boosheid van de burger wel raad schijnt te weten en helder voor ogen ziet dat met zijn "methode" een transformatieproces op gang kan worden gebracht.

  reageer
 • D.Kastelein

   

  Niets nieuw natuurlijk.... In de vorige eeuw had burgemeester Gruijters van Lelystad ook al 2 cafe s in Amsterdam, de Bamboo-bar en C 66 aan de Lange Leidsedwarsstraat 66...Vandaar de naam D66.... Alles draait bij D66 om drank en vertier. Politiek is maar een dekmantel...

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Bas

   

  Oh jeeeee wat een zogenaamd elitair gebrabbel! Moet D66 zich niet bezighouden met privacy vraagstukken? Geen camera's geen identificatieplich, zodat kwaad willenden meer kansen krijgen?

  reageer
 • Hans

   

  Moet ik nu elke donderdag alle cafe's af om er achter te komen waar D66 over de Woonvisie in gesprek gaat?

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert