Kamerlid Helma Lodders wil na de verkiezingen door

ZEEWOLDE
Tweede Kamerlid Helma Lodders uit Zeewolde stelt zich opnieuw beschikbaar voor de VVD-lijst bij de komende verkiezingen. Dat maakt ze bekend in het tv-programma Over Flevoland Gesproken, dat zondag wordt uitgezonden.

De inschrijving voor kandidaten bij de VVD sluit op 31 mei. Lodders zit in de Tweede Kamer sinds 2010. Ze wil door, omdat ze het daar enorm naar haar zin heeft en het gevoel heeft dat ze een bijdrage kan leveren aan het oplossen van de problemen waar Nederland mee kampt.

De VVD-lijst wordt aan het eind van het jaar vastgesteld. De verkiezingen zijn op 15 maart 2017.

reacties (15)

 • Rob

   

  Conclusie, na het lezen van al de reacties kan de conclusie duidelijk zijn, Koop maar weer vast klompen en een overall zodat je weer koeien kan gaan melken na de verkiezingen, scheelt de Nederlandse belastingbetaler in iedergeval een hoop geld tenminste als je afziet van de riante wachtgeld regeling, maar die zal wel graag aangewend willen worden denk ik.

  reageer
 • Ik

   

  Ik heb het helemaal gehad met de politiek, dus de stemwijzer maar eens ingevuld en gevraagd naar een naam die betrouwbaarder zou zijn dan de zittende politicie; het antwoord? Johan v d Sloot !

  reageer
 • Henk

   

  Da's een goeie, zeg. Deze mevrouw heeft het idee dat ze een bijdrage kan leveren aan de problemen in Nederland. Wat ze eigenlijk probeert te zeggen is dat ze graag mee werkt aan de afbraak van Nederland. Met de zorg als grootste voorbeeld. Weer zo'n politicus die niet weet wat er in Nederland speelt.

  reageer
 • Ron

   

  Nou nou, kijk naar de peilingen Helma. Dat zegt genoeg.

  reageer
 • Barbara op zondag

   

  Misschien kan mevrouw het Dierenwelzijn i.p.v landbouw in haar volgende pakket aannemen. Zou misschien wat kunnen opleveren voor beter beheer Oostvaardersplassen.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Leila

   

  Heel gauw weer terug naar de boerderij zou ik zeggen. Bijdrage aan Zeewolde was ook niks en al helemaal niet voor de burgers, puur eigen belang

  reageer
 • Klaas

   

  Ze heeft zich de afgelopen jaren vooral ingezet voor de belangen van boeren en jagers. Om dat nou volksvertegenwoordiger te noemen?

  reageer
 • jan

   

  Dat we jaren lang partijen in de regering hadden die bakken met geld uit gaven dat er niet was doet niet meer ter zaken. Dat er dan nog nadenkende mensen zijn zoals in de VVD die zeggen: nu gaan we eerst die schulden weg werken, en ja de mensen die jaren van die z.g. overvloed profiteerden mogen net als ik nu mee helpen land weer op orde te brengen. Leven van geleend geld, kom op, denk na , dat is voor niemand gezond. Of na jou de zondvloed, laat je kinderen maar onze schulden na? Kunnen ze deze erfenis beneficiair aanvaarden???

  reageer
 • Nora

   

  Bijdragen waar aan, er is niets van terecht gekomen van de VVD afgebroken hebben ze alles samen met PvdA weg ermee

  reageer
 • Snuffelaar

   

  Mijn moeder zei altijd: 'als je jezelf niks verbeeldt, ben je niks.'

  reageer
 • Hannes

   

  Wanneer wordt beseft dat het links en/of rechts politiek denkend mens zoveel narigheid teweeg hebben gebracht... Maar nu met een politiek/polarisatie, met een nuchtere kijk naar de werkelijkheid verder gaat kijken.. (( Dan is een ruwe Campanië, "kijkend naar de nieuwe economie, technologie, en telewerken," totaal overbodig, maar dan met een welgemeende grijns))).

  reageer
 • wimjc

   

  Bijdrage waaraan? Samen met haar partij stemde zij voor verhoging van de AOW leeftijd in een land met 700 000 werklozen, werd de duur WW verkort en de WAO aangetast. Het ontslagrecht veranderde. Allerlei sociale verworvenheden van na de oorlog zijn gesloopt voor een generatie die ze opbouwde. Pensioenen en AOW gekort. De rente op spaargeld naar 0%. En dit alles noemde men bezuinigingen of vernieuwingen. Echter toen ons land vol liep met asielzoekers was er plotsklaps geld genoeg. Op dit soort mensen, die zo graag met de PvdA willen regeren, zitten wij niet te wachten. Vanaf 2010 .........??????

  reageer
 • Rob

   

  Ken deze dame alleen maar van altijd een sjaaltje om de nek, lintjes knippen in de Zeewoldetijd, dat ze boerin is net zoals broer ook lintjes knippen maar dan in Lelystad, lekker interessant doen beiden zonder teveel inhoud. De jaren in Den Haag heeft ze met haar politieke niveau vanuit de dorpspolitiek voortgezet door niet wetende dat ze daar met al haar politieke partij vriendjes Nederland sociaal naar het o punt heeft teruggebracht. Wat wil ze de komende regeerperiode dan gaan doen vraag ik me. Ik zou zeggen ga lekker op de boerderij straks de koeien melken en misschien dat de BV Nederland daar een stuk gelukkiger van gaat worden.

 • frits

   

  het enige waar de vvd een bijdrage aan levert is het land totaal afbreken samen met de partij voor de afbraak , over goed tien maanden komt de afrekening als het volk gaat stemmen. dan kan deze dame thuis het huishouden weer gaan doen

  reageer
 • Rob

   

  Snap ik betaalt goed maar verder heeft ze nog weinig indruk gemaakt net zoals toentertijd in Zeewolde. Ja anders weer gewoon terug naar de boerderij

  reageer
 • Frits

   

  Welke bijdrage aan het oplossen van de problemen in Nederland heeft mevrouw Lodders de afgelopen jaren dan geleverd? Volgens mij voert diit kabinet vooral VVD- beleid uit, en is dat een afbraakbeleid gebleken dat de problemen in Nederland alleen maar verergert. De enige die blij zijn, zijn de grote internationale bedrijven en de banken. Die winstmarges zijn fors toegenomen. De gewone inwoner van dit land en het MKB heeft het nakijken. Nee, mevrouw Lodders en haar fractiegenoten hoeven van mij niet meer terug te komen in de Tweede Kamer. En hun PvdA-vriendjes en gedoogpartners ook niet.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert