Man rijdt met 120 over sluiproute N50

NOORDOOSTPOLDER
Een automobilist is woensdag op de Oud Emmeloorderweg in Noordoostpolder bekeurd omdat hij bijna 40 kilometer per uur te snel reed. Motoragenten controleerden op deze weg in het buitengebied, na klachten van aanwonenden.

Op de Oud Emmeloorderweg was het de afgelopen dagen extra druk vanwege de afsluiting van de N50. In twee uur tijd werd van 120 passerende auto's de snelheid gemeten.

Volgens de politie was de bekeurde automobilist de enige uitschieter. Hij werd met de lasergun geklokt op 118 kilometer per uur, op een plek waar maximaal 80 mag worden gereden.

reacties (4)

 • Tiny

   

  Zeg IK, jij woont niet op de Oud Emmeloorderweg waarschijnlijk? Het merendeel rijdt gewoon te hard. 80 km voor onze weg is een tè hoge snelheid en ik hoop van harte dat ze het aanpakken en naar 60 km gooien. Kids die op de fiets naar school moeten, overstekende dieren zijn de dupe van idioten. Als we willen racen moeten we dat ergens anders doen. Ga naar Lelystad of Zandvoort van mijn part !!

  reageer
 • Ik

   

  Ook ik zie t al je reageert op de andere ik .... Tja we moeten er mee leven met al die malloten jammer genoeg. zucht !! Heerlijk wonen hè op zon buiten weg jammer van t verkeer Hijihi

 • Ik

   

  Nee Tiny ik woon op een andere buitenweg en ook hier is het soms een race baan,ik bedoelde het goed hoor ! Er word ook te hard gereden op de buitenwegen maar dus ook door de mensen die er wonen tenminste bij mij wel jammer genoeg . Ik snap je frustratie het is hier jammer genoeg net zo . Bij ons is het ook 80 km wat veels te hard is voor zon smal weggetje maar ja als je het verkeer voorbij ziet scheuren lijkt het wel het of je op het circuit zit.

 • Ik

   

  Dat is niet vreemd hoor op een buitenweg ook hier op de weg is t soms een racebaan en sterker nog zelfs door de eigen bewoners dat is nog t ergste ... Ben heel blij dat ons kind niet meer op het fietsje hoeft dat was meestal levensgevaarlijk . Als je met de hond loopt is het al een hele uitdaging !

  reageer
 • Ik

   

  118 ipv 80 en dan enige uitschieter is niet echt spannend. Eigenlijk dus niks aan de hand want 99 procent houdt zich dus netjes aan de regels

  reageer
 • Lely...

   

  Zijn er precies 100 auto's gecontroleerd? Knap hoor.

 • Ron

   

  Kijk... dat is nu precies de reden dat de N50 afgesloten is... van dat soort hersenloze sukkels brengen alles is gevaar waardoor deze maatregelen genomen zijn... mooi dat deze bestuurder gepakt is! Met een beetje mazzel krijgt hij naast de 40km overschrijding ook nog een artikel 5 met een EMG er bij.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert