Twaalf belangstellenden in de rij voor kavel

ALMERE
Twaalf belangstellenden staan in de rij voor de Kavelwinkel van het stadhuis in Almere. Zij willen zaterdag (morgen) als eersten een keus maken uit 36 kavels die worden aangeboden in de wijk Noorderplassen West.

Brian Kubatz kampeert sinds vorige week donderdag als eerste in een tent bij de Kavelwinkel. Met zijn vrouw Tamara wil hij een huis bouwen. Ze gaan er wonen met hun drie kinderen. 

Overigens kun je de twee kennen van het televisieprogramma De Gouden Kooi, zeven jaar geleden. 

reacties (3)

 • Rob

   

  Je laten opsluiten in het Gemeentehuis is toch veel handiger. Kost je maar 1 nacht:-) Maar mensen, loten toch echt het het eerlijkst. Gemeente Almere doe er iets aan in tijden dat het allemaal op de huizenmarkt weer schijnt te kunnen.

  reageer
 • Trut

   

  Hoe kan iemand in godsnaam ongestraft al een week in een tent kamperen in/op een niet daarvoor bestemde plek??? Krijg gxxdoxxe al een boete als ik snachts met mijn camper op het parkeerterreinen in het bos sta

  reageer
 • Ab

   

  Dit is weer een belachelijke vertoning om mensen voor een kavel in de rij te laten staan.

  reageer
 • Ikke

   

  Men kiest er zelf voor om zolang voor de deur te liggen. En dit is de meest eerlijke manier, anders wordt er geloot. Dat is totaal niet eerlijk

 • .\/\/. 2.0

   

  Sommige mensen kunnen ook alleen maar negatief zijn. Ze kiezen er zelf voor om in de rij te staan. Degenen die de meeste interesse hebben komen zo boven drijven.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert