Meer bezuinigingen Zorggroep Almere

ALMERE
De Zorggroep Almere moet opnieuw bezuinigen. De zorggroep wil beginnen met minder geld uitgeven aan personeel dat niet in de zorg werkt maar ondersteunende functies vervult.

Naast personeel wil de zorggroep ook besparen op gebouwen. Zodra het huurcontract van het hoofdkantoor in Almere over enkele jaren afloopt, gaat de zorggroep over naar een andere, goedkopere locatie.

Over een periode van 3 jaar moeten de totale kosten voor de overhead teruggedrongen zijn van 15 procent tot 10 procent. Vorig jaar zomer kondigde de Zorggroep Almere al een vacaturestop aan. In 2014 moest ook al een miljoen bezuinigd worden.

reacties (3)

 • Rietje

   

  Zorggroep almere is tegenwoordig waardeloos. Gelukkig ben ik er weg en naar een betere praktijk waar wel aandacht is voor de patiënt. En waarom bezuinigen bezuinig eerst eens op de bonussen van de managers en bazen.

  reageer
 • Reinhold

   

  Deze bezuiniging heeft puur te maken met de schlecht functioneren van de locatie manager. Zelfverdediging ik 20 jaar client bij de zorggroep, Het is een geluk dat MediMere is ontstaan. In deze praktijk werd ik nog als patiënt gezien en hebben ze ook geen autoritaire management. Zorggroep moet zich hier een voorbeeld nemen. De markt is allang open en voor verschillende zorgaanbieder. Kijk maar dat je luisterd naar de patiënten

  reageer
 • Niet meer .........

   

  Alsof verhuizen geen geld kost!!!!! Komen ze straks weer met een andere smoes. Zoals altijd gaat het over de rug van onschuldigen. De hoge heren blijven hun zakken vullen en Jan met de korte naam de sigaar...

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert