500 mensen lopen stille tocht voor verdronken Diornyschya

ALMERE
Zo'n 500 mensen hebben maandagavond een stille tocht voor de Almeerse Diornyschya gelopen. Het 10-jarige meisje verdronk vorige week dinsdag in de Lage Vaart in haar woonplaats. 

De tocht begon aan het einde van de Sportlaan. Bij het huis van Diornyschya werd een minuut stilte gehouden werd. Burgemeester Franc Weerwind liep ook mee

Be Ramkhelawan organiseerde de tocht. Hij zocht met de politie naar het meisje in het water. Hij hoopt dat de tocht troost biedt aan de nabestaanden. 

reacties (3)

 • Jaap

   

  Beste Henkie, voor jouw is het nog altijd mijnheer Weerwind. Je geeft blijk van een typische opvoedingsfout.

  reageer
 • jammer

   

  Is toch nooit goed nu betuigd de burgemeester zijn respect en gaan we het een beginnersfout benoemen ik noem het liever menselijk. Burgemeester Weerwind is geen Rutte en heeft denk meer fatsoen in zijn lijf dan Rutte. En daar komt nog bij dat Dhr. Weerwind ook gevoel heeft en misschien vader... En Henk volgens mij werd iedereen uitgenodigd om mee te lopen bij de stilletocht en stond er niet Burgemeester Weerwind is uitgesloten voor deze stilletocht.

  reageer
 • Henk

   

  Heerlijk Frankie Weerwind is toch een beginnende burgemeester die een klassieke fout maakt door mee te lopen. Net als Mark Rutte met MH17 (ik ben overal bij) moet Frankie dat nu ook bij iedere stille tocht doen. Net als de slachtoffers van de Tsunami, Libie en vele andere rampen waar Rutte niet verscheen op de herdenking kan Frankie het nu niet meer maken bij de volgende stille tochten niet te komen. Mensen vragen zich dan af waarom nu wel en dan niet. Frankie, een klassieke beginnersfout

  reageer
 • .\/\/.

   

  Het is niet goed of het deugt niet natuurlijk.

 • Ron

   

  Die 'Frankie Weerwind' is zeker geen beginner op burgemeestersgebied. Ik heb hem in een andere plaats meegemaakt als een zeer betrokken burgemeester en dat bewijst hij ook nu weer. In ieder geval doet hij iets en dat is beter dan van achter je veilige computertje dit soort onzin verkondigen, niet geteisterd door enige vorm van medeleven.

 • Kees

   

  Hoeveel stille tochten zullen er in Almere zijn? Misschien 2 per jaar? Heeft hij best tijd voor. Niets mis mee dus.

 • Frenk

   

  Ga aljeblieft in een hoekje zitten, verbitterd doen. En laat de nabestaanden en vrienden van dit tragische ongeluk hun verdriet uiten. Ik heb respect voor onze burgervader dat hij het moed heeft om mee te lopen in deze stille tocht. Iedere kind wat te vroeg heen gaat is er een teveel. Rust zacht.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert