Verdachte van moord op Manon en Fleur hoort zijn straf

LELYSTAD
De rechter doet dinsdag uitspraak in de Lelystadse Kinselmeerstraat-zaak. Alex L. wordt ervan verdacht zijn vriendin Manon en haar dochter Fleur te hebben gedood in hun woning.

Het Openbaar Ministerie eiste twee weken geleden 30 jaar celstraf en tbs met dwangverpleging voor moord en doodslag. Dit is de op een na hoogste straf die in Nederland gegeven kan worden. Alex L. bekende alles voor de rechtbank in Lelystad. Hij zei Manon eerst te hebben gewurgd. Vervolgens verkrachtte hij Fleur en daarna wurgde hij haar ook. De lichamen verstopte hij in de kruipruimte van de woning.

L. had een seksuele obsessie voor zijn stiefdochter Fleur. Zijn vriendin Manon wilde dat volgens hem op Facebook bekendmaken. Volgens L. was dat de reden dat hij Manon gedood heeft. Fleur was getuige hiervan en daarom heeft hij ook haar gedood. 

reacties (2)

 • Elbert

   

  Hopelijk hoeft de rechter niet met zijn/haar plasje naar de dokter en wordt de geëiste straf op zijn minst opgelegd. Dit beest verdient het overigens niet om ooit nog vrij rond te lopen. Enige andere optie is om hem per direct tbs aan het volk te verschaffen. Laat m maar naar buiten komen. Los lopend wild

  reageer
 • John

   

  Iedere vorm van aandacht voor dit beest is al teveel. Laat hem lekker straf uitzitten zonder enige aandacht aan hem.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert