Straatpraat: Olympische Spelen in Nederland?

FLEVOLAND
Minister Schippers van Volksgezondheid, Welzijn en Sport ziet het wil zitten om de Olympische Spelen naar Nederland te halen. Dat zegt ze tegen de Telegraaf.

Het organiseren van de Spelen is een dure aangelegenheid. De belastingbetaler mag volgens Schippers niet opdraaien voor de kosten. De hele samenleving moet ervan profiteren, zegt de minister in de krant. 

Is Nederland een geschikt gastland voor het sportevenement? We vroegen het op straat in Zeewolde. 

reacties (5)

 • .\/\/.

   

  Almere als stralend middelpunt, ik zie het al helemaal zitten. Deze stad is de mooiste van Nederland, alleen ziet niet iedereen dat helaas.

  reageer
 • Pimpernel

   

  Neen de belasting betaler gaat het niet betalen wij hebben hier kabouters en anders wel simpele zielen. Overigs de Olympische ziel van de Olympische spelen is in 2016 voorgoed verdwenen door het gedogen van dopingstoffen het aanpassen van sancties welke een eerlijke spelen hadden zouden moeten verzekeren. Je moet dan wel een bord voor je kop houden om er een spelen zonder met je ogen te knipperen te organiseren.

  reageer
 • Bergerac

   

  Nee dat is echt niet meer te realiseren in dit kleine land. De financien en de infrastructuur is hier niet goed genoeg voor. En de bevolking in Nederland gaat hier echt niet extra geld voor neerleggen.

  reageer
 • Pimpernel

   

  De overheid en de bevolking zijn in Nederland twee aparte groepen, wie betaald bepaald (ahummm)😇

 • opa Rob

   

  Is al eens eerder geprobeerd maar dat mislukte omdat geen Nederlander zin had in extra belastingen voor dit evenement.

  reageer
 • Lies

   

  Nee, te klein.. misschien samen met België?

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert