Recordaantal deelnemers KinderMudRun

LELYSTAD
De KinderMudRun in het Belevenissenbos in Lelystad heeft dit weekend een recordaantal deelnemers getrokken. Aan de derde editie deden 3500 kinderen en volwassenen mee, het eerste jaar waren dat er nog 800.

De mudrun is een prestatieloop waarbij kinderen van zes tot zestien rennen over smalle paadjes, waden door het water, over hindernissen klauteren en door de modder kruipen. Ook ouders leggen het parcours van 1, 3 of 5 kilometer af, al hebben zij soms meer moeite de finish te halen dan hun kinderen. 

Deelnemers uit het hele land komen naar het Belevenissenbos voor de modderloop. Het valt de organisatie op dat verhoudingsgewijs het aantal Lelystadse deelnemers is toegenomen. Daarnaast is een nieuwe trend dat hele teams zich aanmelden voor de KinderMudRun.
 

reacties (3)

 • Ilya Cohen

   

  Leuk evenement! Mijn zoon heeft dit jaar voor het eerst meegedaan, met een vriendje en zijn vader en was zo enthousiast dat ie volgend jaar weer wil... toppers. Bedankt organisatie en vrijwilligers.

  reageer
 • Tjitske

   

  Onze zoon en team zijn gisteren gefilmd en interview, zenden jullie dit uit? Zo ja, wanneer?

  reageer
 • kolk

   

  Wat leuk om te zien, veel kinderen met hun ouders en opa's en oma's die hebben meegedaan. En voor de mopperkonten ( er is nooit iets te doen ) waar waren jullie ? . Volgend jaar zijn we weer van de party. Ook een compliment voor de vele vrijwilligers.

  reageer
 • Niek

   

  Het zat vol...

 • MKM

   

  Leuk evenement, ik kan niet wachten tot mijn zoontje oud genoeg is om mee te doen. Ik denk dat de mopperkonten in het centrum waren om te ervaren dat het daar ook gezellig en druk was...

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert