Man valt van bouwsteiger

ALMERE
Een man is donderdagmiddag op een steiger in Almere Buiten enkele verdiepingen naar beneden gevallen. De steiger staat tegen een gebouw op de Evenaar, ter hoogte van de Makassarweg.

De man is met een bouwlift naar beneden gebracht. Hij heeft verwondingen aan nek en rug opgelopen.

Voor de hulpverlening is ook een traumahelikopter geland. De arbeidsinspectie gaat het ongeval onderzoeken.

reacties (4)

 • johan groothand

   

  Was erbij omroep flevoland .Waardeloos die info van jullie op tv (teletext).Rug en nek klachten en 1 etage gevallen???? Heb de man gezien bij mij op de steiger hij was er erg aan toe .Hij is zeker 7 etages naar beneden gevallen. De man mag blij zijn als ie het overleeft. Verschrikkellijk dit zeker ook voor alle bouwvakkers ter plekke. Heb zelf ook nog nooit zoiets ingrijpends meegemaakt.Sterkte natuurlijk voor de familie.

  reageer
 • Ron

   

  Ziet in het filmpje die mensen in een lift omlaag gaan terwijl het commentaar verteld dat het met een hoogwerker gebeurt :) lekker opgelet omroep flevoland

  reageer
 • Reint van dijk

   

  Van de 7 verdiepingen klopt. En Is met de bouwlift naar beneden gebracht. Was er zelf bij vervelend als verhalen verdraait worden. Veel sterke toe gewenst aan alle betrokkenen.

  reageer
 • Sjors

   

  Maak er maar 7 verdiepingen van. van de 11e verdieping gevallen tot de 4 verdieping. Heel veel sterkte voor hem en zijn familie, vrienden en collega's!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert