De Uitweek van start gegaan bij Omroep Flevoland

FLEVOLAND
Omroep Flevoland opent het nieuwe culturele seizoen traditioneel met de Uitweek. Ook dit jaar weer op de radio veel interessante gasten, live muziek, uittips en mooie prijzen om te winnen. 

Gasten en onderwerpen
Presentatoren Aernout Pleket en Willemijn Delwel spreken 's ochtends onder andere met Peter de Haan, directeur van theater 't Voorhuys in Emmeloord. Verslaggever Gerard van Ommen gaat langs Sterre Troquay uit Zeewolde. Zij heeft Kunstbende gewonnen en mag daarom een collectie maken voor de Fashionweek van volgend jaar. En Joke Winkelmeijer uit Lelystad komt in de studio. Zij geeft cursussen in het lezen van gedichten van Shakespeare.

Presentatoren Rob Brouwer en Marco Verhagen krijgen 's middags de rockband Jack Rabbit uit Almere te gast. Bert Calis van 999 games uit Almere neemt iedere dag een bordspel mee om uit te leggen hoe het spel werkt. En René van den Abeelen komt vertellen over een boek dat hij heeft geschreven Jan de Hont, gitarist van ZZ en de Maskers.

Theater-, diner- of bioscoopbonnen winnen
Iedere dag van de Uitweek zijn meerdere prijzen te winnen. 
Vandaag op de radio twee keer een Uitquiz: Herken de stem van een bekende Nederlander. 

Verder lopen er drie acties op sociale media:
- "Herken de locatie". Een archieffoto van een culturele plek in Flevoland toen het nog werd gebouwd. Wat is er te zien? Bekijk de foto op Facebook en Instagram.
- De "selfie-actie" van maandag: stuur een selfie met een bekende artiest.
- Stuur uittips voor het komende seizoen via sociale media. Bijvoorbeeld een voorstelling met een amateurvereniging die iedereen zou moeten zien. Of welke voorstelling, film of evenement moet iedereen beslist bezoeken? Laat het ons weten, dan delen we deze tips.

Met deze acties zijn vandaag vrijkaarten voor het Agora theater en kaarten voor het Trekker festival in Biddinghuizen te winnen. Ook geven we een theater-, bioscoop- en diner-bon weg ter waarde van 50 euro.

reacties (1)

  • LELY

     

    Zaterdag 10 september Open Monumentendag van 11.00 tot 17.00 u. Gemaal Wortman start de motoren en er zijn rondleidingen. Hotel Lange Jammer te Lelystad Haven: Expo Historie Werkeiland. Mediatoren (PTT) nabij de dijk Enkhuizen-Lelystad open voor publiek. Bataviawerf en Erfgoedcentrum zijn ook te bezoeken. U bent hartelijk welkom op en bij mijn erfgoed.

    reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert