Uitweek met live muziek van Four the Record

FLEVOLAND
Deze laatste Uitweek-dag in de radiostudio staat weer bol van de interessante gasten, muziek, cabaret en heel veel prijzen. Zaterdag sluiten we de week af met een live talkshow: De Cultuurkantine vanuit Emmeloord.

Vliegende verslaggever Gerard van Ommen
Vandaag gaat Gerard weer langs bij theatergezelschappen en talenten uit Flevoland. Zoals muziektheatervereniging La Mascotte, Shelley Wiersma die in de categorie taal en theater won bij Kunstbende en kunstenaar Rob van den Broek uit Zeewolde.

Gasten en onderwerpen
In de studio ook gasten zoals Jakop Ahlbom. Hij verzorgt in het Agora theater een avondvullende dansvoorstelling 'Swan Lake' met live muziek van Alamo Racterack. De schrijver van de dag is Ilse Ruijters uit Almere en aan de telefoon onder andere Maarten Hupkes van het hiphop festival Grow.

Iedere dag is er ook live muziek. Vandaag van Four the Record uit Noordoostpolder in de studio.

Prijzen winnen
Deze laatste dag van de reguliere uitzendingen geven we nog veel prijzen weg. Theaterkaartjes, museum- en concerttickets en ook dinerbonnen, theaterbonnen en bioscoopbonnen ter waarde van 50 euro.
Deze vrijdag zijn de prijzen te winnen met:
- Uitquiz: welke cabaretier herken je op de radio?
- Archieffoto van het Nieuw Land: welke culturele locatie is hier te zien?
- Foto-actie: stuur een foto van je favoriete plaat, CD, DVD of boek.

Verder ontvangen wij graag je uittips voor het komende seizoen. Dus speel je in een toneelgezelschap of band, heb je een evenement georganiseerd of komt er binnenkort een artiest naar de Flevolandse theaters waar iedereen vanaf moet weten, meldt het ons dan. Wij delen de tips op de radio en belonen de leukste tips met vrijkaarten. 

reacties (0)

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert