Onderzoek gevonden tas afgerond, treinen rijden weer

ALMERE
Treinreizigers tussen Almere en Weesp hebben donderdagmorgen een tijdlang vertraging ondervonden door een onderzoek van de politie.

Op station Weesp werd rond zes uur in een trein een onbeheerde tas gevonden. In verband hiermee werd het treinverkeer stilgelegd. Later mochten wel weer treinen via het station rijden, maar volgens de NS waren dat er minder dan gebruikelijk.

Reizigers waren ongeveer een half uur langer onderweg. Rond kwart voor acht meldde de politie dat er niets was aangetroffen en dat het treinverkeer weer volledig was hervat.

 

reacties (4)

 • Robin Hood

   

  Bedankt voor het vinden van mijn tas . had niet verwacht dat er zo veel mensen naar zochten. BEDANKT .

  reageer
 • Stefan

   

  Rond 6 uur? Wat heeft de politie dan dat half uur ervoor op het perron daar gedaan? Toen stond daar al een lege trein op spoor 6. Volop mensen ervoor en spoor 5 gewoon in gebruik. Wat raar is als er dan mogelijk een tas met mogelijk iets gevaarlijks in tas in de trein staat. Die trein met verdachte tas was trouwens de eerste trein die reed vanmorgen. Waarschijnlijk dus een vergeten tas van de dienst ervoor.

  reageer
 • Dees

   

  Was niet rond 6 uur was al een half uur eerder Ik zat toevallig in die trein van 5 uur We moesten om 10 voor half 6 er allemaal uit op station Weesp Er was een persoon die rare gebaren maakte in de trein en later liet hij zijn tas ook in die trein staan Ik heb gezien dat hij ergers op een station in Almere uit stapte Dus de conducteur vertrouwde het niet en heeft contact op genomen met de politie en die zei dat wij op verzoek van de politie de trein moesten verlaten in Weesp

 • Eelco

   

  Vroeger brachten we die gewoon naar gevonden voorwerpen.....

  reageer
 • Jos '56

   

  Dat was vroeger, je kan tegenwoordig niet voorzichtig genoeg zijn.

 • Rutger

   

  Moet er over anderhalf uur langs. Beetje opschieten jongens.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert