Tientallen bekeuringen bij verkeerscontrole aan het Hooiveld

EMMELOORD
Bij een verkeerscontrole aan het Hooiveld in Emmeloord zijn vrijdagmiddag 56 bekeuringen uitgedeeld. Er werden 139 voertuigen gecontroleerd op allerlei mogelijke gebreken.

De bekeuringen werden onder meer uitgeschreven voor gladde banden, kapotte verlichting en uitlaten, het niet dragen van een autogordel en mobiel bellen achter het stuur. 

De politie hield de controle samen met onder andere mensen van de Verkeers Ongevallen Analyse en de Rijksdienst voor het Wegverkeer.

reacties (3)

 • Jan

   

  En zo is Emmeloord weer een stuk veiliger! Top!

  reageer
 • jeetje

   

  Ambtelijke willekeur. Deze week verkaarde de politietop niet te willen fungeren als incasso buro voor de overheid en wat blijkt nu ....... Deze lui steken je dus lachend een mes in de rug. Een bekeuring voor een niet werkend remlicht ( lees lampje stuk) sorry hoor maar het zijn een stel zielepoten van het eerste uur.

  reageer
 • Emmeloorder

   

  Jaja, geen werkende verlichting (lees kabelboom stuk) en je veroorzaakt een ongeluk. Ben je dan ook niet aansprakelijk? Is het dan ook een mes in je rug? Stel je niet aan en zorg dat je spullen in orde zijn. Jij bent zelf verantwoordelijk voor je remlicht en jij hebt ervoor te zorgen dat het werkt. Is het kapot? Dan loop je een kans dat je een bekeuring krijgt. Heeft niks te maken met incassobureau voor de overheid. Heeft alles te maken met wet en verantwoordelijkheid. Neem je verantwoordelijkheid en er is niks meer te klagen!

 • Zomaar een gedachte

   

  Zijn al vast de schuld aan het inlopen van justitie? Heel goed. Van de4 Steur is trots op jullie. Natuurlijk is het belangrijk om met deugdelijk materieel op de weg te zitten en je ook goed aan de geldende veiligheidsregels te houden. Alleen vindvik bijna 50% van de gecontroleerden met een afwijking van wat hoort wel erg hoog. Hoe kan dat?

  reageer
 • Rob

   

  Dan is het aan de eigenaar om zijn/haar materiaal in orde te hebben.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert