Nieuwe directeur voor Development Board

ALMERE
De Economic Development Board Almere (EBDA) heeft een nieuwe directeur. Arthur Bouvy volgt per 1 oktober Henk Weyschedé op.

Binnen de EDBA werken ondernemers uit onder andere het bedrijfsleven en het onderwijs nauw met elkaar samen om kennis te bundelen en banen te realiseren.

Bouvy was tot begin dit jaar commercieel directeur van de Rabobank in Almere.

reacties (3)

 • peteratea

   

  Het is werkelijk ongehoord hoe hier de banen verdeeld worden. Je zou denken dat gebeurt allen bij de PvdA, maar de lokale VVD kan er dus ook wat van. Deze mensen zijn inderdaad naast hun werk ook goede vrienden van elkaar, e.e.a. is algemeen bekend. Kan iemand deze benoeming terugdraaien? Benoeming ja, of heb ik de vacature gemist?

  reageer
 • vragenuurtje

   

  Is dat niet die club die voor nul banen heeft gezorgd (behalve voor vriendjes) en die al jaren het salaris van de witchworld baas betaald?

  reageer
 • johan

   

  Heel de EDBA is een carrousel van vriendje, hoe noemen we dat ook al weer? o ja Nepotisme. Annemarie Jorritsma heeft het idee gejat, heeft haar vriendje Ben Scholte directeur gemaakt (ex Rabo), toen deze wethouder werd het tweede vriendje binnen gehaald namelijk Henk Weyschede. Nu gaat deze weg en komt (ex rabo) vriendje 3 meneer de Bouvy. Nu zal er wel veel geld gaan naar Witchworld, want daar is de heer Bouvy een groot voorstander van. De EDBA heeft een zweem van vriendjes politiek en het is een oncontroleerbaar gedrocht geworden waar de politiek geen grip op heeft. Wanneer wordt de raad in Almere wakken ?

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert