Erepenning voor oud-bankdirecteur Van Rijn

ALMERE
De vertrekkend directeur van de Rabobank Almere, Nathal van Rijn, heeft de gemeentelijke Erepenning gekregen. Hij ontving de prijs uit handen van burgemeester Franc Weerwind.

De onderscheiding wordt gegeven aan mensen die veel voor de stad hebben betekend. Sinds 2009 heeft Van Rijn zich hard gemaakt voor een groot aantal projecten, zo laat de gemeente weten.

Hij was onder andere initiatiefnemer van Het Almere Fonds. Een aantal lokale bedrijven stort daar jaarlijks een bedrag van 25.000 euro in. Het geld wordt gebruikt om verschillende initiatieven in de stad te steunen

Directeur bij Beate Uhse
“Met zijn vertrek gaat Almere een belangrijke sleutelfiguur, verbinder en een zeer met onze stad begaan persoon missen”, zei burgemeester Franc Weerwind.

Van Rijn verlaat de Rabobank om aan de slag te gaan als directeur van het bedrijf Beate Uhse in Almere. Dit bedrijf in erotische artikelen is het moederbedrijf van merken zoals Pabo en Christine le Duc.

reacties (6)

 • Kevin

   

  Prachtig wat hij voor ons heeft kunnen doen, de stad Almere. Er zullen altijd mensen zijn die niet weten wat iemand echt voor een stad betekend heeft. En zeker niet in detail weten wat men dan zoal gedaan heeft. Wat wij ervan weten, doet ons een groot plezier! Het wordt je ook niet kwalijk genomen en iedereen heeft het recht iets te vermelden hier. Bedankt Nathal, en succes met jouw nieuwe uitdaging.

  reageer
 • Barbara

   

  Wanneer mensen niet hoeven te weten wat deze meneer zoal aan bijzonders heeft verricht, dan had de opspelding van dit kleinood ook niet in beeld gebracht hoeven te worden. Handel blijft handel voor deze uitverkorene, wat voor product men ook de markt brengt.

 • Michaael

   

  Nathal, van harte gefeliciteerd en wel verdiend. Ik kijk terug op een vruchtbare en plezierige samenwerking. Dank hiervoor. De stap naar Beate Uhse vind ik een bijzondere.... Ik wens je heel veel succes en hoop je geregeld te spreken. M

  reageer
 • johan

   

  De man is gewoon directeur geweest, en woont niet eens in Almere, er zijn vele Almeerders die heel wat meer hebben betekend of nog betekenen en die krijgen niets. Ik hoop niet dat Burgemeester weerwind het nepotistische beleid van Jorritsma gaat voortzetten, want die heeft bijvoorbeeld de Bonifatius speld vermaakt tot haar persoonlijke vriendjes speld waardoor de Almeerders die het echt hebben verdient nu een gedevalueerde speld hebben.

  reageer
 • Kees

   

  De sier maken met andermans geld en dan nog een erepenning krijgen Moet niet gekker worden

  reageer
 • Hg

   

  Ik denk dat er heel veel mensen en ondernemers misselijk worden van dit bericht. Wat hebben de banken een schade aangebracht in onze samenleving! Met de Rabobank voorop.

  reageer
 • .\/\/.

   

  En wie zijn de aandeelhouders van die banken? Precies: u en ik, via onze pensioenen en woekerpolissen.

 • laat alle reacties zien
 • b

   

  heb zo één al niet genoeg bonussen ontvangen,zo zie je wordt het graaien nog beloond

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert